Νέα

Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Η βάφτιση της κορούλας τους και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Χθες βάφτισαν την κόρη τους ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου, στον Ιερό Ναό του Άγιου Νεκτάριου στη Βούλα, όπου της έδωσαν το όνομα Μαρία – Ελένη.

Το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2020 για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να γεμίσει το σπίτι τους με χαμόγελα.

Το παρών στο μυστήριο έδωσαν μερικοί καλοί φίλοι του ζευγαριού ανάμεσα στους οποίους ήταν οι: Άντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος αλλά και οι δυο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία και Ασημίνα που λατρεύουν τη μικρή τους αδερφή ενώ διατηρούν και μια άψογη σχέση με την σύζυγο του πατέρα τους Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Υπενθυμίζεται πως ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών παρουσία μόνο του κουμπάρου του ζευγαριού, στην Κύθνο και συγκεκριμένα στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου ενώ το μυστήριο τέλεσε ο πνευματικός του Σταμάτη Γονίδη.

Οι φωτογραφίες του Σταμάτη Γονίδη

 enimerotiko.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close