Νέα

“Δε μιλάω με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει μετά το Survivor”

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μετά το ριάλιτι ο πατέρας του σταμάτησε να του μιλάει.

«Δεν νομίζω ότι οι γονείς μου ανησυχούσαν όταν ήμουν στο Survivor. Άκουσα ότι μου έριχναν και ένα μικρό “θάψιμο”, έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός. Δε μιλάω με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι, γιατί είχα δώσει κάποιες συνεντεύξεις και είχα πει ότι δεν ήταν καλός πατέρας. Η μάνα μου ήταν απούσα. Στο Survivor μου έλειψαν πράγματα, οι αδερφές μου, η σχέση μου, αλλά όχι οι γονείς μου. Στο Survivor είχα ειδική μεταχείριση από την παραγωγή και μου άφησαν τα σκουλαρίκια μου και το δαχτυλίδι του παππού μου» εξήγησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι: «Δεν πιστεύω στις θρησκείες. Είμαι μαθητής της Καμπάλα. Όσοι στρέφονται σε τέτοια πράγματα πάνε για να ισορροπήσουν τον εαυτό τους. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά και πήγαινα από μικρός σε ψυχίατρο».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com