Νέα

Mad Clip: Τι αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενα του τράπερ

Επτά ημέρες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Mad Clip και μέχρι και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί δύο προσωπικά αντικείμενα, ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live, η σορός του τράπερ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Το έγγραφο που έφερε στο φως η εκπομπή περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Όπως θα δεις, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

«Ο σταυρός έχει κλαπεί. Δεν τον φόραγε, να πεις ότι χάθηκε κατά τη διαδρομή; Αφού τον φόραγε στον γάμο, εκλάπη. Τον είδα στο φέρετρο και στο πρόσωπο δεν είχε πάθε τίποτα. Ούτε το κεφάλι. Είχε χτυπήσει στα πλευρά και στις πλάτες, εκεί είχε πάθει τη ζημιά» είπε στο T-live ο παππούς του. «Μου είπε ο γιος μου ότι θα πάει στον διοικητή και ότι έχει ορίσει τον Μαδιά ως πραγματογνώμονα. Εγώ είμαι 83 ετών και δε ξέρω να λέω παραμύθια. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγε ο τηλεφωνητής να αφήσω μήνυμα. Κι εγώ έλεγα “Παναγιώτη είσαι σκοτωμένος και το τηλέφωνο λειτουργεί; Αυτός που πήρε το κινητό, πήρε και το σταυρό» κατέληξε ο παππούς του.

Και ο θείος του Mad Clip μίλησε στην κάμερα του T-live, επίσης για κλοπή του σταυρού του ανιψιού του.

Μαρτυρίες ανθρώπων στο T-live λένε ότι αμέσως μετά το δυστύχημα μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο σημείο, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας του Mad Clip επισκέφθηκε το τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, προκειμένου να ορίσει επίσημα ως πραγματογνώμονα του τροχαίου τον κ. Παναγιώτη Μαδιά.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com