Νέα

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου βίωσαν μία από τις πιο έντονες στιγμές της κοινής τους ζωής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, με τους φίλους, συνεργάτες και συγγενείς να βρίσκονται εκεί.

Από νωρίς το απόγευμα, η Ελένη Χατζίδου είχε ανεβάσει στο Instagram βίντεο από την προετοιμασία της για το γαμήλιο look (Δες εδώ την Ελένη Χατζίδου λίγες ώρες πριν τον γάμο). Η τραγουδίστρια επέλεξε νυφικό σε κλασική γραμμή, ενώ ο πατέρας της βρέθηκε στο πλευρό της, συνοδεύοντας έτσι τη νυφούλα κόρη του στον γαμπρό.

Κουμπάρα στον γάμο τους ήταν η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη. Από νωρίς εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE όπου και εξασφάλισε τα πρώτα στιγμιότυπα πριν τη γαμήλια τελετή (Δες εδώ την άφιξη της νύφης) Ο γάμος έγινε σε γνωστό κτήμα στο Κορωπί, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση της κορούλας τους.

Νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας, ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου. Όλη την τελετή επιμελήθηκε η Όλγα Καραβερβέρη.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το TLIFE…

 

 

 

 

 

 

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com