Νέα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης γυρίζει ξανά πίσω στο Διαφάνι

Μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη παρακολούθησαν οι fans της σειράς. Ο αγαπημένος μας Μιλτιάδης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα, στο Διαφάνι! Ο Γιώργος Γάλλος κοινοποίησε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, αγκαλιά με τα δύο του τηλεοπτικά παιδιά.

Η Λενιώ και ο Λάμπρος αγκάλιασαν ξανά τον αγαπημένο τους Μιλτιάδη, με τη συγκίνηση να είναι τεράστια. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Γιώργος Γάλλος θα εμφανιστεί και στον τρίτο κύκλο της σειράς, μέσα από κάποια flashbacks ή αναμνήσεις.

Είναι από τους χαρακτήρες που δε θα ξεχαστεί, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε, πως ο Μιλτιάδης σκότωσε τον Αχιλλέα Μεγαρίτη, για τον οποίο ζητάει εκδίκηση ο αδελφός του. Παρόλο που ο Ακύλας γνωρίζει την αλήθεια, δε μπορεί να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη. Αντίθετα, βάζει ως στόχο να εξοντώσει την οικογένειά του.

Στη μνήμη του αγαπημένου πρωταγωνιστή θα αναφερθεί και η Βιολέτα, η οποία γυρίζει ξανά στο Διαφάνι. Αναλαμβάνει τα ηνία του καφενείου και νοσταλγεί διαρκώς τον σύζυγό της.

Σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Μιλτιάδης, λοιπόν, θα επιστρέφει διαρκώς στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από αναφορές και αναμνήσεις. Στο μεταξύ, κάνει βόλτες στα γυρίσματα της σειράς, μοιράζοντας αγκαλιές και χαμόγελα.

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com