Νέα

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόδωσε τις εξελίξεις

Λίγες μέρες μένουν για την πρεμιέρα του The Voice, με τις αλλαγές στον μουσικό διαγωνισμό να είναι μεγάλες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα βρεθεί  από την… άλλη όχθη του ποταμού και η αινιγματική του ανάρτηση είναι η επιβεβαίωση.

Εδώ και αρκετός καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως ένας από τους τέσσερις coaches θα αποχωρήσει από το The Voice. Αν και τα αρχικά σενάρια ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη να αποχωρεί, εν τέλει ίσως υπάρξει διαφοροποίηση εκεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι το πρόσωπο που θα κάτσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε βρεθεί στο παρελθόν σε θέση διαγωνιζόμενου στο Fame Story και ύστερα ακολούθησε η… εκτόξευση. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει από την άλλη πλευρά  και θα έχει ρόλο κριτή σε ένα μουσικό τάλεντ show. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Κάτι καινούργιο έρχεται», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το νέο του, τηλεοπτικό, βήμα. Θυμίζουμε ότι αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός να παίρνει τη θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, τελικά αυτός που μοιάζει να απομακρύνεται από το The Voice είναι ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο καλλιτέχνης έχει δεχτεί πρόταση από το STAR, για να συμμετέχει στο ερχόμενο “Dancing with the stars” , με το διαρκώς ανήσυχο πνεύμα του να τον ωθούν στο να πει το ναι. Αξίζει να τονίσουμε ότι εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Πάνος Μουζουράκης θα έχει ρόλο διαγωνιζόμενου και όχι κριτή στο μουσικό show.

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com