Νέα

Νίκος Βέρτης: Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο για το «λουκέτο»

Μέσω ανακοίνωσης του, ο Γεώργιος Κλεφτοδήμος, πληρεξούσιος δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, τονίζει ότι η επιχείρηση τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά γράμμα και προσθέτει ότι όλοι οι πελάτες ήταν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα, μεικτό κλιμάκιο της αστυνομίας έκανε έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο και διαπίστωσε ότι υπήρχαν πελάτες όρθιοι, ότι δεν υπήρχε σήμανση για το πόσοι επιτρέπονται και βρέθηκαν και κάποιοι που δεν είχαν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Όλη η ανακοίνωση

«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθέντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελάτες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.

Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτηση μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας.

Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com