Νέα

Μίλτος Τεντόγλου: Τα Γρεβενά «γκρέμισαν τα τείχη» για τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη

Ο Δήμος Γρεβενών τίμησε τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μίλτο Τεντόγλου, με εκδήλωση στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης που πλέον πήρε το όνομα του σπουδαίου άλτη.

Ένα δικό της παιδί υποδέχτηκε σήμερα (18/8) η πόλη των Γρεβενών, αφού ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε σπίτι του. Ο «χρυσός» άλτης του μήκους, που έκανε περήφανη την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου με τους τοπικούς διοικητικούς παράγοντες να δίνουν το «παρών».

«Είναι υπέροχο που έχουν μαζευτεί όλοι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το γήπεδο πήρε το όνομα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν το έχω πολύ με όλα αυτά για αυτό ζήτησα μία απλή τελετή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είδε τον Δημό να δίνει το όνομά του στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τα Γρεβενά, για όλους τους Γρεβενιώτες, για όλους τους Ελληνες. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας τον Μίλτο Τεντόγλου, γέννημα θρέμμα της πόλης που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από εδώ. Μας τιμά με την παρουσία του συνέχεια, καθώς η μόνιμη κατοικία του είναι στα Γρεβενά», δήλωσε ο Δήμαχρος των Γρεβενών, Γιώργος Δαμαστάνης, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου, Δημήτρη Μπόλη να προσθέτει: «Είναι μια μοναδική ημέρα για τα Γρεβενά. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκης μας τον Μίλτο Τεντόγλου. Σπουδαία η επιτυχία του. Στον κλασικό αθλητισμό τέσσερις Έλληνες έχουν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ανάμεσα τους και ο Τεντόγλου».

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com