Νέα

Άγριες Μέλισσες: Το «καρφί» της χούντας και προδότης των συγχωριανών του

Μια νέα, ισχυρή συμμαχία θα δημιουργηθεί στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες ανάμεσα σε δύο έντονους χαρακτήρες με αδίστακτη προσωπικότητα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μελέτη και τον Ακύλα. Ο Μελέτης εξακολουθεί να τριγυρίζει στο Διαφάνι αναζητώντας τρόπους να εκδικηθεί για το θάνατο του Αχιλλέα.

Ο ίδιος θα είναι αυτός που θα υποδεχτεί τον Ακύλα Μεγαρίτη στο χωριό και θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και να εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών, όπου θα μείνει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους. Στις Άγριες Μέλισσες ο Μελέτης θα βρει στο πρόσωπο του Ακύλα ένα νέο σύμμαχο και από την αρχή οι δυο τους καταστρώνουν σκοτεινά σχέδια εναντίον όλων.

Άγριες Μέλισσες

Ο Μελέτης γίνεται ο πληροφοριοδότης του Ακύλα, ο οποίος σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι και τον βοηθάει πολύ γρήγορα να εξουσιάσει το χωριό. Ο Μελέτης καταλαβαίνει από την αρχή πως πρέπει να είναι κοντά στον Ακύλα, καθώς είναι άνθρωπος της χούντας και όσο τον εμπιστεύεται, τόσο εκείνος όσο και ο Δούκας δεν κινδυνεύουν.

Κύριος στόχος του Ακύλα είναι να πάρει εκδίκηση από τις αδερφές Σταμίρη και τον Λάμπρο, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο του αδερφού του. Η Ελένη, ο Λάμπρος, η Ασημίνα και η Δρόσω είναι πρόσωπα που και ο Μελέτης μισεί θανάσιμα κι έτσι θα βοηθήσει τον Ακύλα να τους πονέσει και να τους διαλύσει.

Άγριες Μέλισσες

Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “MYtv”, ο Μελέτης μεταφέρει στον Ακύλα τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των κατοίκων του Διαφανίου και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει τη δική του ευημερία στην πιο σκληρή και σκοτεινή περίοδο για το Διαφάνι. Οι δύο αδίστακτοι άντρες ενώνονται και είναι έτοιμοι για όλα προκειμένου να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους.

Άγριες Μέλισσες

Ο Μελέτης, ωστόσο, επιλέγοντας τον Ακύλα θα βρει απέναντί του στις Άγριες Μέλισσες την Πηνελόπη, η οποία επιστρέφει από το Παρίσι αποφασισμένη να μάθει τι συνέβη την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης. Η κοπέλα θέλει να βρει τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσει.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com