Νέα

Έρχεται το iPhone 13

Η σειρά iPhone 13 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος και αν οι φήμες είναι αληθινές, οι θαυμαστές της Apple έχουν πολλά να περιμένουν από την επόμενη γενιά smartphone iOS. Ας ρίξουμε μια ματιά στις φήμες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για αυτήν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία.

iPhone13

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 13 είναι πιθανό να είναι τον Σεπτέμβριο του 2021 και αναμένουμε ότι θα φτάσει στα καταστήματα είτε την τρίτη είτε την τέταρτη Παρασκευή του ίδιου μήνα. Περιμένουμε ότι η σειρά iPhone 13 θα αποκαλυφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου ή στις 14 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει 10 ημέρες αργότερα. Η Apple αυξάνει την παραγωγή των μοντέλων iPhone 13 σε 90 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή αύξηση 20% σε σχέση με τις 75 εκατομμύρια μονάδες του iPhone 12 που παρήχθησαν πέρυσι.

iPhone13

Τιμή

Η Apple, πιθανότατα, θα κυκλοφορήσει τέσσερα ξεχωριστά μοντέλα του iPhone 13 στην ίδια τιμή με τα αντίστοιχα του iPhone 12. Οι αναφορές υποδηλώνουν ότι η χαμηλή ζήτηση για το iPhone 12 mini μπορεί να οδηγήσει την Apple να μη δώσει έμφαση στο προϊόν, αλλά εξακολουθεί να αναμένεται ένα “iPhone 13 mini”. Η εταιρία μπορεί να δώσει στους χρήστες διαφορετικές επιλογές σε σχέση με τις επιλογές αποθήκευσης. Προς το παρόν, υπάρχουν τρεις επιλογές στη μη επαγγελματική σειρά με 64, 128 και 256 GB. Η επιλογή των 128 GB είναι 50$ ακριβότερη από την επιλογή των 64 GB και η επιλογή 256 GB είναι 100$ πιο ακριβή από αυτήν. Ακόμη, λέγεται πως θα μπορούσε να αυξήσει τη βασική τιμή στα 128 GB και να προσφέρει επιλογές άνω των 256 GB και 512 GB. Το iPhone 12 ξεκινά από 799 $, οπότε, πιθανώς, το iPhone 13 θα το αντικαταστήσει.

iPhone13 - Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Η σειρά iPhone 13 αναμένεται να μοιάζει με τη σειρά iPhone 12 σε μεγάλο βαθμό, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές που έχουμε δει έντονα σε διαρροές και φήμες. Μία από τις διαρροές για το σχεδιασμό μέχρι στιγμής περιλαμβάνει μικρότερη εγκοπή, καθώς και μια διαγώνια διάταξη της κάμερας. Επίσης, φαίνεται να έχουν μία ελαφρώς παχύτερη κατασκευή, πιθανότατα, για να φιλοξενήσει μεγαλύτερες μπαταρίες.

iPhone13 Camera

Κάμερα

Σε επίπεδο κάμερας, αναμένεται ότι θα βελτιωθεί η “ευρεία κάμερα” από φακό 5 στοιχείων f / 2.4 σε φακό 6 στοιχείων f / 1.8. Υπάρχει διαφωνία μεταξύ των αναλυτών σχετικά με το αν αυτή η βελτίωση θα έρθει σε όλα τα μοντέλα ή μόνο στα μοντέλα Pro. Επιπλέον, λέγεται πως όλα τα μοντέλα θα έχουν αυτόματη εστίαση στο φακό και όχι τη σταθερή εστίαση του iPhone 12, ώστε να μπορούν να εστιάζουν σε κοντινά αντικείμενα. Ακόμα, πιστεύεται ότι η λειτουργία πορτρέτου θα έρχεται σε βίντεο, μια επέκταση αυτού που ήδη έρχεται στην εφαρμογή FaceTime στο iOS 15. Όσον αφορά τον σχεδιασμό της κάμερας, η πίσω κάμερα ενδέχεται να αυξηθεί σε μέγεθος κατά 0,9 mm σε όλα τα μοντέλα iPhone 13. Το εξόγκωμα της κάμερας αναμένεται να παραμείνει, αλλά οι μεμονωμένοι φακοί ενδέχεται να προεξέχουν λιγότερο με τη νέα σχεδίαση.

iPhone13 Μπαταρία & Φόρτιση

Μπαταρία και Φόρτιση

Τα μοντέλα iPhone 13 αναμένεται να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Apple χρησιμοποιεί νέα σχέδια εξοικονόμησης χώρου, όπως την ενσωμάτωση της υποδοχής SIM στην κύρια πλακέτα και τη μείωση του πάχους της μπροστινής οπτικής μονάδας για να παρέχει περισσότερο χώρο για την μπαταρία. Το iPhone 13 Pro Max λέγεται ότι θα έχει μπαταρία 4352mAh, από τα 3687mAh του iPhone 12 Pro Max, ενώ το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro θα διαθέτουν μπαταρία 3095mAh, εν συγκρίσει με τα 2815mAh του iPhone 12. Το chip A15 θα εισαγάγει περαιτέρω βελτιώσεις στην απόδοση. Ακόμα, φημολογείται ότι τα μοντέλα iPhone 13 Pro θα έχουν 15-20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για να αντισταθμίσουν τον αντίκτυπο της διάρκειας ζωής της μπαταρίας με τις οθόνες υψηλής ανανέωσης. Η φόρτιση μπορεί, επίσης, να βελτιωθεί ελαφρώς, καθώς αναμένεται τα πηνία ασύρματης φόρτισης των iPhone 13 να είναι μεγαλύτερα από ότι των iPhone 12. Αυτό σημαίνει, πιθανώς, υψηλότερες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης – από το όριο των 15W του iPhone 12. Επιπλέον, θα μπορούσε και να σημαίνει την εισαγωγή αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, η οποία θα μας επέτρεπε να φορτίζουμε ασύρματα τα AirPods ή άλλα παρόμοια προϊόντα από το iPhone μας.

iPhone13 Λογισμικό

Λογισμικό

Ένα πράγμα που ήδη γνωρίζουμε αρκετά είναι το λογισμικό του iPhone 13, καθώς είναι σίγουρο ότι θα “τρέχει” το iOS 15 και ενώ το λογισμικό της επόμενης γενιάς συσκευών δεν έχει κυκλοφορήσει, έχει ανακοινωθεί από την Apple. Τα κυριότερα σημεία του iOS 15 περιλαμβάνουν διάφορες βελτιώσεις στο FaceTime, όπως τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήσεις μέσω web link, στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμη και χρήστες Android, καθώς και χωρική απομόνωση ήχου και φωνής. Εν τω μεταξύ, τα μηνύματα θα λαμβάνουν ενημερώσεις κατάστασης, μία ζωντανή λειτουργία κειμένου θα μας επιτρέπει να μεταφράζουμε κείμενο σε εικόνες ή να το αντιγράψουμε σε ένα έγγραφο, η εφαρμογή καιρού έχει επανασχεδιαστεί και οι χάρτες λαμβάνουν νέες λεπτομέρειες για εμπορικές περιοχές και κτίρια. Το iPhone 13 θα μπορούσε να δει μια μεγάλη αλλαγή στις περιπτώσεις χρησιμοποίησής του με πολλές και ενδιαφέρουσες νέες τεχνολογίες. Το φθινόπωρο απέχει λίγο ακόμα, οπότε αναμένουμε πολύ περισσότερες διαρροές, που θα μας δώσουν λεπτομέρειες για το νέο iPhone μέχρι την κυκλοφορία του.

mozik.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com