Νέα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία ο πατέρας της

Να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως «κηδεμόνα» και «διαχειριστή της περιουσίας» της κόρης του, φέρεται να συμφώνησε ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, «όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η αποχώρηση του Τζέιμι Σπίαρς από τον ρόλο αυτό, θα σηματοδοτούσε μια σημαντική εξέλιξη στον αγώνα της διάσημης τραγουδίστριας για να απελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της. Οι εξελίξεις αυτές έρχονται σχεδόν δύο μήνες από τη στιγμή που η τραγουδίστρια μίλησε στο δικαστήριο και ζήτησε να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη «συμφωνία» που καθορίζει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, δίνοντας στον πατέρα της την εξουσία για την προσωπική ζωή και την καριέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Guardian, κατά την κατάθεσή του, την Πέμπτη, ένας δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς ανέφερε πως «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της κηδεμονιάς, θα ήταν προς το συμφέρον της», προσθέτοντας: «Ο κ. Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν για μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς».

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εξυπηρετεί με ευλάβεια τα καθήκοντά του και δεν πρέπει να ανασταλεί ή να απομακρυνθεί. Ο κ. Σπίαρς είναι πρόθυμος να παραιτηθεί όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, αλλά η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή και να περιλαμβάνει επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», αναφέρεται επίσης ο δικηγόρος του πατέρα της τραγουδίστριας.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε στον Guardian την Πέμπτη ότι η κατάθεση της πλευράς του πατέρας της, ήταν «μια μεγάλη νίκη για εκείνη και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη», αλλά παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμι Σπίαρς ασκεί το δικαίωμα της γονικής επιτήρησης επί της Μπρίτνεϊ εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία -συγκεκριμένα από το 2008- το οποίο μάλιστα φέρεται να έχει καταχραστεί. Τον περασμένο Ιούνιο η σταρ της ποπ τον κατηγόρησε επίσημα για κατάχρηση του δικαιώματος και τον οδήγησε στα δικαστήρια. Έκτοτε, ο συνήγορος της, Μάθιου Ρόουζενγκαρτ, αγωνίζεται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απομάκρυνση της πελάτισσάς του από τα «δεσμά» του πατέρα της.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com