Νέα

Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε στο Instagram, μετά τις περιβόητες δηλώσεις για τους Παξούς

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη, καθώς η τοποθέτησή της σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των μαγαζιών εστίασης στους Παξούς σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γνωστή influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στο νησί του Ιονίου και θέλησε να γευματίσει σε ένα από τα ταβερνάκια της περιοχής. Μόλις συνειδητοποίησε ότι όλα τα εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν ξανά το απόγευμα, η ίδια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και έγραψε ένα κείμενο που ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς φίλους της.

“Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”, ήταν τα λόγια της Ιωάννας Τούνη που ενόχλησαν έντονα την κοινή γνώμη.

Έτσι, οι χρήστες των social media δημιούργησαν ένα κίνημα εναντίον της, ζητώντας από όλους όσοι την ακολουθούν στο Instagram να την κάνουν unfollow. Οι περιβόητες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη είχαν αντίκτυπο στον λογαριασμό τους, αφού απογοήτευσαν πολύ τους διαδικτυακούς φίλους της και έτσι σε περίπου 24 ώρες η ίδια έχει χάσει περίπου 13.000.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com