Νέα

Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν δύο βασικούς ρόλους

Οι Άγριες Μέλισσες ξεκινούν από μέρα σε μέρα τα γυρίσματα για τον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο της σειράς, με την πλοκή να αποκτά πολύπλευρες διαστάσεις. Η περίοδος της χούντας οδηγεί τη σειρά σε άλλα μονοπάτια, με νέα πρόσωπα που ανατρέπουν τα πάντα και άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν που σηματοδοτούν καινούριες περιπέτειες για τους ήρωες.

Άγριες Μέλισσες – Το πρόσωπο από το παρελθόν της Ελένης

Στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας που υπάρχει στο βιβλίο «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα». Πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Ελένης που είχε μπει στη ζωή της αν και η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο. Ένας χαρακτήρας που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι και όχι μόνο…

Σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, τον οποίο σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Νίκος Κουρής.

Ο Ζάχος είναι γιος της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της. Με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ο Ζάχος οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες – Η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη

Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός από όλους, ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) μετακομίζει στο Διαφάνι και σπέρνει τον τρόμο. Κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τόσο εκείνους που αντιτίθενται στη χούντα, όσο και εκείνους που ενεπλάκησαν στον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.

Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον ίδιο και την οικογένειά του είναι το αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει πια ερημώσει, καθώς όλοι μένουν στη Λάρισα, σε διαφορετικά σπίτια. Στο πλευρό του θα είναι η σύζυγός του. Ένας πολυαναμενόμενος ρόλος που θα πάρει σάρκα και οστά, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, από την Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη, κρύβει τη δική της ιστορία και έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Όμως τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται…

Αυτός ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ, καθώς η ίδια γνωρίζει πολλά ενώ τον πραγματικό εσωτερικό της κόσμο δεν τον γνωρίζει κανείς.

Τόσο ο Νίκος Κουρής όσο και η Μαρκέλλα Γιαννάτου μόλις έκλεισαν τη συμφωνία για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, που με κινήσεις ματ δείχνει πως σκοπεύει να επικρατήσει στη μάχη της prime time και την επόμενη σεζόν.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com