Νέα

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας: Κλειστά τα καταστήματα τα Σάββατα από 24/7 έως 21/8

Πέντε Σάββατα του φετινού καλοκαιριού θα παραμείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα της Λάρισας, σύμφωνα με την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, λόγω των μεγάλων δυσκολιών στην αγοραστική κίνηση που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού με την συνακόλουθη πτώση του τζίρου, η απόφαση πάρθηκε με την ελπίδα της καταναλωτικής ανάκαμψης λόγω των θερινών εκπτώσεων και της Κυριακής 18 Ιουλίου, κατά την οποία επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, (καθώς λόγω συνθηκών δεν επιτρέπεται ούτε και φέτος να γίνει Γενική Συνέλευση), αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να προτείνει στα καταστήματα – μέλη του συλλόγου να παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα από 24/7/2021 μέχρι και 21/8/2021.

Για αυτή τη χρονιά που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την βιωσιμότητα πολλών μικρών επιχειρήσεων, ως απόρροια όλων αυτών που βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, πήρε την απόφαση αυτή με την ελπίδα μιας αυξημένης αγοραστικής κίνησης στην έναρξη των θερινών εκπτώσεων (ξεκινούν την δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, στις 12 του μηνός) και λόγω της θεσμοθετημένης Κυριακής στις 18 Ιουλίου, που τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά, προσδοκώντας στην όποια αναπλήρωση του χαμένου τζίρου μιας και  δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει από το φθινόπωρο.

Όλες οι επιχειρήσεις αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, βιώνοντας μια πολύ δύσκολη περίοδο για το εμπόριο και ιδιαίτερα για τις μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις“.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com