Νέα

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η επισημοποίηση του έρωτά τους και οι βόλτες τους στην Γλυφάδα

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζουν μια θυελλώδη σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και παρά την απόσταση και τα εμπόδια παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε για πρώτη φορά να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον κούκλο σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί να μην έκρυβε τη σχέση της, ωστόσο σίγουρα την κρατούσε εκτός social media!

Ωστόσο, ο Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται να ήταν η εξαίρεση, και η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε και στους χιλιάδες θαυμαστές της… πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αυξήσει τις κοινές του εμφανίσεις, ενώ πριν μερικές ημέρες έδωσαν και οι δύο το παρών στα γενέθλια της Ιωάννας Σρόιτερ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία να απολαμβάνουν την βόλτα τους στην Γλυφάδα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Όπως ήταν επόμενο, η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ ο σύντροφός της την πρόσεχε σαν τα μάτια του.

Φωτογραφίες: NDP – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com