Νέα

Άγριες Μέλισσες: Ο νέος ρόλος που προστίθεται στο καστ

Ο Προκόπης από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Γιώργος Ηλιόπουλος, έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετος «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του, χωρίς βέβαια να πει πολλά για την εξέλιξή του, ενώ αποκάλυψε πως στο καστ θα προστεθεί κι ένας περιπτεράς.

Πώς προσεγγίσατε τον χαρακτήρα;

Προσπάθησα να ζωντανέψω το ρόλο του Προκόπη μέσα από μνήμες που είχα από το σπίτι μου, είμαι από μια λαϊκή οικογένεια, αλλά και από στοιχεία του ελληνικού κινηματογράφου. Θέλησα, αν και εμφανίζεται, λίγο να τον κάνω αγαπητό. Νομίζω τα κατάφερα. Το δώρο βέβαια που μου έκαναν οι σεναριογράφοι στην περσινή σεζόν είναι ότι είδαμε τον Προκόπη και σε πιο δραματικές στιγμές στις Άγριες Μέλισσες. Ο θεατής με ακολούθησε και σε αυτό και ήταν μοναδικό.

Άγριες Μέλισσες

Πώς θα δούμε τον Προκόπη στην τρίτη σεζόν;

Ο Προκόπης μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες στις Άγριες Μέλισσες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά, θα το λέω μέχρι να σας κουράσω (γέλια).

Στο Διαφάνι τι θα επικρατήσει;

Αλλάζουν πολλά λόγω χούντας, ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ κι ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com