Νέα

Γιώργος Σαμπάνης: Ερωτευμένος με την Ιωάννα Σαρρή στα ελληνικά νησιά

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Οι δυό τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, ενώ δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Πολλές φορές μάλιστα μοιράζονται στιγμές τους στα social media σε κοινά στιγμιότυπα.

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου η Ιωάννα Σάρρη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είδαμε διάφορες φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι με τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά και με τους φίλους της.

Ανέμελες στιγμές

Το ζευγάρι σε κάποιες φωτογραφίες ποζάρει αγκαλιασμένο και μοιάζει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

«Εμείς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Σαρρή.

Αχώριστοι

Η Ιωάννα είναι συνεχώς μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, αφού και οι δύο έχουν την ανάγκη να μοιράζονται τα πάντα.

Ο Γ. Σαμπάνης ανέκαθεν κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπανίως μιλούσε δημοσίως για τις σχέσεις του. Αυτό όμως, φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς τον τελευταίο καιρό μοιάζει πολύ πιο άνετος να εκφράζεται.

«Με κούρασε πολύ αυτό που είχα επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια. Να έχω μια σχέση και να το ξέρουν λίγα άτομα και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Αυτή τη φορά ήταν δύσκολο να κρυφτώ, γιατί μας είχαν βγάλει φωτογραφία σε ένα άσχετο μέρος. Εκεί είπα: “Τέλος το κρυφτό”! Είμαστε μαζί λίγους μήνες, αλλά είναι ωραίοι μήνες. Είμαι ερωτευμένος, η αλήθεια είναι», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

in.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com