Events

«Η Πράσινη Ενέργεια στην Πόλη σου» ο Party 97,1 live στο Volterra Shop Λάρισας (φώτο-video)

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021. Το δίκτυο των καταστημάτων Volterra Shops, που έχει φτάσει να αριθμεί 17 νέα καταστήματα πανελλαδικά, θα αποτελέσει τη διαδρομή ενός «ταξιδιού» μέσω του οποίου η Volterra φέρνει την Πράσινη Ενέργεια στις πόλεις της Ελλάδας. Αφετηρία αυτού του ταξιδιού είναι το κατάστημα της Λάρισας, ενώ διαδοχικά, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα Volterra Shops. Στόχος της καινοτόμου πρωτοβουλίας είναι να γνωρίσουν οι καταναλωτές την εμπειρία της προσωπικής εξυπηρέτησης και τις προσφορές της εταιρείας για οικονομική, πράσινη ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της δράσης «Η Πράσινη Ενέργεια στην Πόλη σου» η Volterra, η οποία παράγει ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές, επιδιώκει να προσφέρει στους καταναλωτές αναβαθμισμένα, σύγχρονα προϊόντα μαζί με υπηρεσίες φθηνής και φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας.

Ξεκινώντας από τη Λάρισα, οι κάτοικοι της πόλης, με μια επίσκεψη στο Volterra Shop στην οδό Πατρόκλου 8, από τις 10 Μαΐου 2021 έως και τις 10 Ιουλίου 2021, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθώς και να επωφεληθούν από το πρόγραμμα που θα σχεδιάσουν γι’ αυτούς οι σύμβουλοι του καταστήματος, το οποίο θα ανταποκρίνεται ειδικά στις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Ταυτόχρονα, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό μέσω του οποίου θα μπορούν να κερδίσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει η Volterra.

Ο κος Πάνος Νίκου Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra A.E. σημείωσε: «Στόχος μας, είναι μέσω του καινοτόμου δικτύου των Volterra Shops, να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές ώστε να τους παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η Volterra ξεκινάει ένα ταξίδι από πόλη σε πόλη, ώστε να προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη της Πράσινης Ενέργειας, καθώς και να τους φέρουμε πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση που αποτελεί το μέλλον των μεταφορών. Ξεκινώντας από τη Λάρισα, φέρνουμε την Πράσινη Ενέργεια σε κάθε σπίτι. Η Volterra, ως πρώτος πάροχος που παράγει ενέργεια 100% από ανανεώσιμες πηγές δε θα μπορούσε παρά να πρωτοστατεί της προσπάθειας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των ελληνικών νοικοκυριών».

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Volterra A.E. κος Θάνος Μουγκαράκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο της Λάρισας για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και για τη θερμή υποδοχή στο Volterra Shop της πόλης. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους ώστε να τους παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχει να προσφέρει η αγορά ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, αλλά και ακόμη περισσότερες προσφορές και ανάλογες ενέργειες στο μέλλον»

Ο Party 97,1 την Παρασκευή 14 Μαίου ήταν στο νέο κατάστημα Volterra στη Λάρισα, με ζωντανή εκπομπή από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι.

Δείτε φωτογραφίες και video:

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com