Νέα

Eurovision 2021: Πότε θα ακούσουμε το «Last Dance» και πότε θα γυριστεί το βιντεοκλίπ

Mε ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Last Dance» η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περσινή αναβολή του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η Στεφανία θα βγει σήμερα ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και θα ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία της πρώτης παρουσίασης του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες. Ολοκλήρωσε την προβλεπόμενη βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου καραντίνα για όσους έρχονται από το εξωτερικό και είναι έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο της βιντεοκλίπ και γενικά ότι άλλο χρειάζεται για την προώθηση του «Last Dance».

Το «Last Dance» είναι ένα ποπ τραγούδι, σε ρυθμό που παραπέμπει στη δεκαετία του ’80. Tη σύνθεση του κομματιού έχουν επιμεληθεί οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Arcade, Σάρον Βον, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του κομματιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Φέτος, η Eurovision δεν πρόκειται να ακυρωθεί. Για το λόγο αυτό, οι διοργανωτές επεξεργάζονται τέσσερα σενάρια για την πραγματοποίηση της. Το πoιο τελικά θα επιλεγεί θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας. Θα το γνωρίζουμε το αργότερο έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί στις 20 Μαΐου 2021.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com