Νέα

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται ο γάμος για το αγαπημένο ζευγάρι

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς έρχεται επιτέλους ο γάμος για το αγαπημένο μας ζευγάρι. Το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη και ο Λάμπρος θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος!

Οι ταλαιπωρίες για το Λάμπρο και την Ελένη τελειώνουν. Ο Βόσκαρης αποτελεί πλέον παρελθόν γι’ αυτούς. Οι σκοτεινές μέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο έρωτας τους όπως θα δούμε θα νικήσει τον πόνο και το ζευγάρι θα προχωρήσει – με τις ευχές όλων των κατοίκων του Διαφανίου – σε γάμο. Η συγκίνηση είναι μεγάλη για όλους ιδίως όμως για την Ελένη η οποία βλέπει επιτέλους το όνειρο της να γίνεται πραγματικότητα. Αυτή τη φορά διαβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας πανευτυχής για να έρθει εις γάμου κοινωνίαν με τον πρώτο της μεγάλο και αδιαφιλονίκητο έρωτα. Από ανάλογα αισθήματα διακατέχεται και ο Λάμπρος. Η χαρά του είναι πολύ μεγάλη. Λάμπει ολόκληρος που μετά από τόσα εμπόδια θα έχει στο πλάι του και επίσημα πλέον τη πρώτη και μοναδική του αγάπη.

Η όλη τελετή γίνεται σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινητικό με τον παπά Γρηγόρη να ευλογεί το ζευγάρι και να του εύχεται βίον ανθόσπαρτον.

Τα γυρίσματα της τελετής έχουν γίνει στις Άγριες Μέλισσες και θα δούμε το ευτυχές γεγονός τις επόμενες εβδομάδες.

Άγριες Μέλισσες: Και δεύτερος γάμος στο Διαφάνι

Η χαρά του Λάμπρου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν βλέπει τον πατέρα του ντυμένο γαμπρό στο πλάι της Βιολέτας. Ο Μιλτιάδης δείχνει να έχει ξεπεράσει τα ψυχολογικά του προβλήματα. Είναι πλέον καλά κι έτοιμος να κάνει ευτυχισμένη τη Βιολέτα που αδημονούσε για τη μέρα που θα ντυνόταν νυφούλα. Κι αυτός ο γάμος θα δούμε να γίνεται στο Διαφάνι με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία.

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com