Νέα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κρυφή νύχτα πάθους για Μελέτη και Πηνελόπη

Ολοένα και δυσκολεύουν ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/2), η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους της Ελένης. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη.

Στα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Δούκα να ζητάει τον λόγο από τη Μυρσίνη για τον Βόσκαρη. Εκείνη του αποκαλύπτει ότι είχε δει την Ελένη στο μπουντρούμι που την είχε κλείσει ο Βόσκαρης αλλά του είχε πει να την απαλλάξει από το μαρτύριό της, σκοτώνοντάς την. Ο Δούκας δεν την πολυπιστεύει και εκείνη τον αποκαλεί για άλλη μία φορά δολοφόνο, κατηγορώντας τον ότι έμπλεξε και τους γιους του στις βρωμοδουλειές του.

Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Η εμφάνιση του Ματθαίου στον εισαγγελέα θα ανατρέψει τα δεδομένα και ο Βόσκαρης καλείται ν’ απολογηθεί. Ο Αλέξης δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί απ’ τα θύματα του Βόσκαρη και όλα δείχνουν, πως η υπόθεση οδηγεί σε ναυάγιο.

Στο Πρωινό αναφέρθηκε το άδοξο τέλος ενός ειδυλλίου πριν καν καλά καλά αρχίσει. Ο Μελέτης και η Ζωρζέτ ενώ φαίνεται να ήρθαν κοντά τελικά εκείνος της ανακοινώνει ότι δεν θέλει να προσχωρήσουν και εκείνη προβληματίζεται. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μελέτης συμπεριφέρεται έτσι. Αποφασίζει να ψάξει το θέμα για να καταλάβει τη συμπεριφορά του Μελέτη αλλά απαντήσεις δεν παίρνει. Πηνελόπη και Μελέτης περνούν μαζί μια κρυφή νύχτα πάθους. Η Πηνελόπη απατά τον Γραμματικό όπως άλλοτε απάτησε τον Κλεομένη, με τον Μελέτη. Δύσκολα θα μείνουν μακριά και ενώ προσπαθούν να κρατηθούν ο καρπός του έρωτά τους θα φέρει ανατροπές στη ζωή και των δύο.

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής «Πρωινό», στα επόμενα επεισόδια θα έρθει μεγάλη αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών. Όπως έχουμε δει, ο Δούκας έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Μυρσίνη, ωστόσο, θα συμβεί ένα τραγικό περιστατικό που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μυρσίνη λιποθυμά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η αγωνία για τους Σεβαστούς χτυπά «κόκκινο», δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και τα νέα από το νοσοκομείο για την υγεία της Μυρσίνης δεν είναι καλά. Φαίνεται πως έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι ιάσιμο, θα δημιουργήσει όμως πολλά προβλήματα αλλά και επανασύνδεση.

Αυτή η εξέλιξη σοκάρει τον Δούκα. Θα γίνει μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ τους, θα αποκαλυφθούν πολλά και θα ειπωθούν και συγκινητικά λόγια. Ο Δούκας αποφασίζει να «παγώσει» το διαζύγιο, ενώ στη συνέχεια η Μυρσίνη του ζητά κάτι. Θα ανταποκριθεί ο σύζυγός της σε αυτό; Θα υπάρξει επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά η ιστορία της Μυρσίνης θα μας απασχολήσει πολύ, καθώς παραμένει το ερωτηματικό για την κατάσταση της υγείας της στις «Άγριες Μέλισσες».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com