Νέα

Survivor: Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε με ποιους παίκτες δεν θέλει καμία επαφή

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor και ήταν αποκαλυπτική για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι.

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και καλή να ήμουν στα αθλήματα πάλι θα έβγαινα υποψήφια. Τις δυο πρώτες εβδομάδες που ήμουν στην μπλε ομάδα η ψυχολογία μου ήταν πολύ καλή. Ένιωθα πάρα πολύ καλά και αυτό με βοήθησε καις τα αθλήματα. Όταν άλλαξα ομάδα δεν υπήρχε πια η ψυχολογία. Από το πρωί είχαν μούτρα. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη… Σίγουρα πίστευα ότι ο Τζέιμς διαλέξει αυτούς που ήταν από την αρχή μαζί του, εγώ μπήκα 2 εβδομάδες μετά. Δεν ένιωσα πικρία για τον Τζέιμς, βλέποντας τους 4 αυτούς ανθρώπους στην κόκκινη ομάδα, με τους οποίους είχα θέματα από την μπλε, κατάλαβα ότι θα είμαι μόνη μου».

Όσο γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, είπε στην εκπομπή, love It: «Δεν χαιρέτησα τους συμπαίκτες μου, ήταν ότι πιο αληθινό θα μπορούσε να γίνει. Τα άλλα θα ήταν στο πλαίσιο της τυπικότητας».

Για τη Σοφία ανέφερε: «Η Σοφία δημιουργούσε από το τίποτα κακή διάθεση. Ακόμα και να ήθελες να τη βοηθήσεις στο φαγητό θα ερχόταν από πάνω σου. Έψαχνε τρόπους να δειχτεί. Συνέχεια χρησιμοποιούσε το ότι είναι μητέρα και ότι ήρθε για τα παιδιά της. Κι εγώ έχω παιδιά, πρέπει όλοι να λέμε για τα παιδιά μας; Δεν ήμουν υποκρίτρια ποτέ…»!

Και πρόσθεσε: «Ήταν υποκρισία να ζητάει συγγνώμη ο Κώστας (Παπαδόπουλος) από τον Νίκο Μπάρτζη. Το έκανε στρατηγικά για να μην βλάψει τον εαυτό του. Εκείνη την ώρα ένιωσα πιο δίκαιο το να υπερασπιστώ τον Νίκο εκείνη τη στιγμή και έναν ψεύτη να τον βάλω στη θέση του»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν θα κυνηγήσω να έχω επαφή μετά το παιχνίδι με τη Σοφία, τον Κώστα, τον Κόρο και Ασημακόπουλο»!

protothema.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com