Νέα

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βάζει πλώρη για την τηλεόραση;

Όπως είναι γνωστό, ο Άγγελος Λάτσιος πριν ξεσπάσει η πανδημία, ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αμερική για σπουδές, όμως ο κορονοϊός ανέβαλε τα σχέδιά του.

Μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τον covd-19 για να πάει στις ΗΠΑ, ο 18χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου φαίνεται πως πειραματίζεται με το ίντερνετ, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης –πολλές φορές βλέπουμε αναρτήσεις στο Instagram με τη μητέρα του, τον θείο του, τον πατέρα και τους φίλους του- και όπως το πάει, ίσως και με την τηλεόραση.

Ο νεαρός αγαπάει πάρα πολύ τη θάλασσα και τις εξερευνήσεις και είναι έτοιμος να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, με θέμα γύρω από τις ανεξερεύνητες ομορφιές της ελληνικής θάλασσας.

Μάλιστα, ήδη, όπως ακούγεται, έχει κάνει τα πρώτα βίντεο, που είναι εξαιρετικά. Το ωραίο όμως είναι, όπως επισημαίνει η εφημερίδα που επικαλείται πηγές μέσα από τον ΑΝΤ1, πως ο Άγγελος έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία, δηλαδή, τη θάλασσα και τον βυθό της.

Ο Άγγελος, ο οποίος έχει μεγαλώσει… σε τηλεοπτικό περιβάλλον, μένει με τον πατέρα του και έχει να μάθει πολλά από αυτόν, καθώς ως διευθυντής προγράμματος μεγάλων καναλιών έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει να του δίνει τις σωστές κατευθύνσεις.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com