Νέα

H Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποκαλύπτουν την πραγματική σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους

Δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Big Brother, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, βρέθηκαν στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και του After Dark και απάντησαν σε μερικές αδιάκριτες ερωτήσεις αποκαλύπτοντας μάλιστα και ποια είναι η σχέση τους σήμερα λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι εγκλεισμού.

“Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωρίστηκαν στο παιχνίδι, είμαστε δυο φίλοι, δυο άνθρωποι που αγαπά ο ένας τον άλλο, εκτιμά ο ένας τον άλλον, σέβεται ο ένας τον άλλον και στηρίζει ο ένας τον άλλον” είπε η Σοφία Δανέζη για τη σχέση τους ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς συμπλήρωσε,  “Μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματα διογκώνονταν, φυσικά η Σοφία είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, φυσικά την έχω φλερτάρει αλλά το παν δεν είναι μόνο το ερωτικό κομμάτι υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση ανάμεσα σε δυο άτομα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στη γεύση που τους άφησε η εμπειρία από το παιχνίδι αλλά και στο ποια είναι η στάση του κοινού απέναντί τους

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς θέλησε να μάθει τι είναι το πιο extreme που έχει κάνει ο Δημήτρης σε μια σχέση του με τον ίδιο να εξομολογείται,

“Μου αρέσει να παίρνω μεγάλους αρκούδους και λουλούδια στις σχέσεις μου. Έχω κάνει πάρα πολλά extreme πράγματα με τις κοπέλες μου. Μου αρέσει να έχω ερωτικές επαφές σε περίεργα μέρη” ενώ η Σοφία είπε πως θεωρεί ότι είναι καλός εραστής.

Όσο για το σημείο του σώματος που ξεχωρίζει πάνω στην τραγουδίστρια….

“Μου αρέσουν όλα τα σημεία στο σώμα της Σοφίας, πιο πολύ το μπούστο” είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς ενώ η εκείνη απάντησε ότι είναι τα μάτια του.

Στη συνέχεια δε, η Σοφία δε δίστασε να του αφιερώσει και το “Αν υπάρχει παράδεισος”

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com