Νέα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ένας γάμος και ένα διαζύγιο έρχονται να ταράξουν τα νερά στο Διαφάνι

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά Άγριες Μέλισσες. Όπως διαβάζουμε στο TV O Clock και στο δημοσίευμα της Σοφίας Τσίρκα, ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα ετοιμάζονται να παντρευτούν, τη στιγμή που η Μυρσίνη και ο Δούκας ανακοινώνουν πως παίρνουν διαζύγιο.

Ο Μιλτιάδης από τη στιγμή που βγήκε από το ψυχιατρείο προσπαθεί να επανενταχθεί στο Διαφάνι και με τη βοήθεια όλων να καταφέρει να γιατρέψει το μυαλό του. Βράχος δίπλα του σε όλη αυτή την προσπάθεια στέκεται πάντα, εκτός από τον Λάμπρο, η Βιολέτα. Η τελευταία πληγώθηκε πολύ από την απόφασή του να χωρίσουν, αλλά δεν του γύρισε ποτέ την πλάτη. Πολύ σύντομα, ο Μιλτιάδης θα καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς την Βιολέτα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν θα της ζητήσει μόνο να είναι ξανά ζευγάρι, αλλά να παντρευτούν. Η έκπληξη της είναι μεγάλη και φυσικά αμέσως δέχεται, αφού περίμενε αυτή τη στιγμή πολλά χρόνια.

Ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας δεν αργεί και σύντομα θα τους δούμε να παντρεύονται! Ωστόσο, η εμφάνιση και πάλι του Γιάννου στον Μιλτιάδη την ώρα του γάμου, τον ανησυχεί. Ο Μιλτιάδης σκοτεινιάζει αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι βλέπει ξανά οράματα.

Την ίδια ώρα, ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν αντίθετα συναισθήματα. Το άλλοτε κραταίο ζευγάρι του Διαφανίου ζει σαν ξένο στο ίδιο του το σπίτι και οι διαφορές τους για πρώτη φορά μοιάζουν αγεφύρωτες. Μάλιστα, ο Δούκας παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Ζητάει από την Μυρσίνη διαζύγιο και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι τους οδήγησε εκεί, αλλά και πώς θα είναι οι ισορροπίες εδώ και στο εξής ανάμεσα σε όλους.

tlife.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close