Νέα

Τζο Μπάιντεν: Η… «καυτή» φωτογραφία του που έγινε viral – Ποζάρει σε ηλικία 26 ετών με κόκκινο πουκάμισο

Νέος, ωραίος και «καυτός» κατά τους χρήστες του διαδικτύου είναι ο Τζο Μπάιντεν, όπως τουλάχιστον δείχνει φωτογραφία του 1967, όταν ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν 26 ετών.

Η φωτογραφία, στην οποία ο Μπάιντεν φορά ένα κόκκινο πουκάμισο με κοντό μανίκι, κυριάρχησε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας την προσοχή πολλών χρηστών, που έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό με την εικόνα του νεαρού τότε Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν τζούνιορ.

Ιδιαίτερη έκταση πήρε η φωτογραφία σε TikTok και Twitter, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν δυσπιστία για το εάν πράγματι ο εικονιζόμενος είναι ο Μπάιντεν.

joe_biden_26

Δεν έλειψαν αυτοί που τον αποκάλεσαν «καυτό» και «όμορφο», ενώ συγκρίθηκε και με τον… Captain America.

«Ο Τζο Μπάιντεν το 1967, σε ηλικία 26 ετών. Βασικά είναι ο Captain America» έγραψε ένας χρήστης.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζο Μπάιντεν ήταν “καυτός” στα 26 του», έγραψε ένας άλλος.

Η φωτογραφία δεν είναι καινούρια. Την είχε ποστάρει ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν, ως 44ος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, την 1η Αυγούστου 2014.

«Για όλους τους 26χρονους, τα κοντά μανίκια με το κουμπί επιστρέφουν, αλλά η υγειονομική περίθαλψη δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Μην το ξεχνάτε

», είχε γράψει τότε κάτω από τη φωτογραφία.


Ακόμη και τότε η φωτογραφία είχε προκαλέσει εντύπωση, ενώ κάποιες αποφάσισαν να την τυπώσουν και να του ζητήσουν να την υπογράψει, με τον Τζο Μπάιντεν να γελά τόσο με το αίτημα όσο και με την επισήμανση ότι είχε ακόμη… μαλλιά.

Protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com