Νέα

Αγγελική Ηλιάδη: Η πληρωμένη απάντησή της σε follower που της είπε ότι παραμορφώθηκε

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια από τις πιο σέξι και γοητευτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες! Μανούλα δυο παιδιών η Αγγελική περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους δυο γιους της Μπάμπη και Βασίλη.

Χθες ωστόσο ήταν η μέρα της που την αφιέρωσε στην ομορφιά της!  Όπως οι περισσότερες κυρίες, η Αγγελική κάνει κάποιες θεραπείες στο δέρμα της και δεν το κρύβει! Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το γιατρό της και έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Η Αγγελική δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιατρό αλλά δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια. Aνάμεσα σε αυτά ήταν και μιας κυρίας που έκανε λόγο για παραμόρφωση.

Η Αγγελική ψύχραιμη απάντησε αφοπλιστικά στη κυρία αυτή και με ευγένεια γράφοντας: Ε τοτε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!😘καλό σου βραδάκι!

Η ανάρτηση που προκάλεσε την πληθώρα των αρνητικών σχολίων

 


Ενδεικτικά είναι μερικά από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων

 

Ildiadi_Sxolia

 

Aνάμεσα στο πλήθος των αρνητικών σχολίων που δέχτηκε ήταν και αυτό μιας γυναίκας που έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπό της. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε με ευγένεια γράφοντας: «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!Καλό σου βραδάκι».

 

Iliadi
Iliadi2

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com