Νέα

Λάρισα: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη – Τι συμβαίνει πίσω από τις εικόνες που κόβουν την ανάσα (pics)

Ο λόγος για το ντοκιμαντέρ της “Ellopia Films USA” την επιμέλεια του οποίου έχει η δημοσιογράφος/σκηνοθέτης Αθηνά Κρικέλη. Το ντοκιμαντέρ θα φέρει τον τίτλο Proud Blue και η πρεμιέρα του προσδιορίζεται να γίνει στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021.

Όπως εξηγεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ίδια η Αθηνά Κρικέλη: “Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους το οποίο και θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Channel 13 της Νέας Υόρκης. H παγκόσμια πρεμιέρα του προσδιορίζεται να γίνει στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021.

Πρόκειται για μια προσφορά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους που παρέχουν την ασφάλεια και την σταθερότητα. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες της Εllopia που θα δημιουργήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, ‘βουτάμε’ με σεβασμό στα γυρίσματα του, ευελπιστώντας πως θα αποτελέσει ένα κομμάτι στην παρακαταθήκη των σύγχρονων Ελλήνων”.

Η δημιουργία αυτού του ντοκιμαντέρ το οποίο θα εστιάζει στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει εγκριθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας. Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα που δημοσίευσε το larissanet.gr…

         

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com