Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Η οικονομική καταστροφή, τα 5 εκατ. ευρώ, οι ΗΠΑ και ο Τζάστιν Μπίμπερ

Με το δεξί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με τίτλο «Μεσάντυχτα» μπήκε ο Νίκος Κολώνης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να εδραιώσει τις ταξιδιωτικές του επιχειρήσεις, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αρχικά, αλλά και την τύχη που τον περιτριγύριζε, ειδικά όταν πήγε στην Αμερική. Ο ίδιος εξηγεί πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ξεκινώντας από το μηδέν, την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την «ιστορική» συνάντηση Βίσση – Βανδή.

Η οικονομική καταστοφή
«Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρεία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρεία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος. Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος. Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρεία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε».

Η απώλεια του φίλου του, τα παραπάνω κιλά και η περιπέτεια υγείας

Ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέχεια της αφήγησής του μίλησε για τον κολλητό του φίλο που έχασε σε ηλικία 16 ετών, τα παραπανίσια κιλά αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο θάνατος του φίλου του στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών ήταν για εκείνον ένα σοκ, δεν το πίστευε στην αρχή, αλλά όταν μπήκε στην εκκλησία και άκουσε τα λόγια της μητέρας του, λιποθύμησε. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φιλία στη ζωή του αποκαλύπτοντας πως μετά την οικονομική του καταστροφή άλλαξε λίγο ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα καθώς άνθρωποι που ήταν δίπλα του άρχισαν να τον βρίζουν.

Όσο για το πως ξεκίνησε και πάλι από το μηδέν αποκάλυψε: «Καθόμουν στο σπίτι και σκεφτόμουν ότι είτε θα αυτοκτονήσω είτε θα σκεφτώ μια επιχειρηματική λύση….».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή είπε πως είναι αρκετά συναισθηματικός, δεν μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα ούτε να κρατήσει μούτρα για πολύ ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και ότι έχει παρακολουθήσει σύντροφό του.

Το παρασκήνιο της συνάντησης Βίσση – Βανδή

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη συνάντηση που ο ίδιος κανόνισε ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή. Είπε λοιπόν μιλώντας για το τι έγινε… πίσω από τις κάμερες: «Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Έλεγα στην Άννα, “Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε “Δεν θέλει η Άννα” ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει” μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”»,

ανέφερε για το παρασκήνιο της πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης Βίσση – Βανδή.

Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την περίοδο που είχε πολλά παραπάνω κιλά αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Το J2US και η μάχη του με τον κορωνοϊό

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για πρώτη φορά για το τι ακριβώς έγινε στο J2US με τα θετικά κρούσματα που είχαν βρεθεί στην αρχή του δεύτερου κύκλου του show αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό.

Όπως είπε το πρώτο σύμπτωμα που είχε ήταν ένα αίσθημα πως έχει κρυώσει ενώ αμέσως μετά ένας πόνος στη μέση του που ωστόσο δεν πίστευε πως μπορεί να είναι κάτι. Έπειτα όμως από μερικά rapid test και δυο μοριακά βρήκε πως είναι θετικός στον covid. Όπως αποκάλυψε έχασε την γεύση του και την όσφρησή του για μερικές μέρες αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και πλέον είναι καλά.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com