Νέα

Δανάη Μιχαλάκη: Η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω και η εξομολόγηση για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη και αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τις “Άγριες Μέλισσες” να συνεχίζουν για τρίτη χρονιά, στον ρόλο της “Δρόσως”, αλλά και στον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται πως δεν γνωρίζει αν οι “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχιστούν για τρίτη σεζόν, όμως αποκαλύπτει ότι θα το ήθελε πολύ. “Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπάω πολύ. Δεν ξέρω αν ισχύουν πραγματικά οι φήμες πως θα πάμε και του χρόνου αλλά ναι, το θέλω γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, το συνεργείο κ.λπ.

Δεν έχει νόημα να γίνει κάτι απλά για να γίνει, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις”.

Η Δανάη Μιχαλάκη δεν κρύβει ότι κάθε φορά ανυπομονεί να διαβάσει τα επόμενα επεισόδια ενώ μιλά και για τον ρόλο της. “Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω επεισόδια και δεν τα ξέρω. Πιο πολύπαθη δεν γίνεται. Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα. Στην αρχή είχα στο νου μου ότι πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και τελικά βρέθηκε στην Τρούμπα!

Δεν μπορώ να προδώσω κάτι αλλά θα σου πω ότι μου λείπει πολύ η περίοδος της Τρούμπας. Θέλαμε κι άλλα επεισόδια εκεί! Ήταν κάτι δυνατό και διαφορετικό και το λάτρεψα. Η Δρόσω θα βρει δύσκολα την ηρεμία της. Εκεί που πάει να βρει μια ισορροπία και να χαρεί, εκεί ανατρέπονται όλα. Εύχομαι να μπει σε μια ευθεία γραμμή κάποια στιγμή”.

Τέλος, η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για τον σύντροφό της αποκαλύπτοντας πόσο τον θαυμάζει:”Είναι πολυεργαλείο  Γιώργος και τον θαυμάζω πάρα πολύ για όλα όσα κάνει και για όλα όσα είναι. Τις γιορτές περάσαμε ήσυχα με φαγητό, καναπέδες, λαμπάκια – έχω μανία με τα λαμπάκια – και τζακάκι. Είναι πολύ δύσκολα όλα γύρω γύρω και πήραμε μια ανάσα πριν γυρίσω εγώ στις “Μέλισσες” και εκείνος στο “Σχεδόν ενήλικες” και σε όλα όσα τρέχει”.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com