Νέα

The Voice: Η κίνηση του Φαίδωνα πάνω στη σκηνή δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Παπαρίζου

Η Παναγιώτα Βεργίδου, ο Φαίδων και ο Πάρις Κατσαρός, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice και διεκδίκησαν μια θέση στα battles.

H Παναγιώτα Βεργίδου βγήκε πρώτη στη σκηνή και ερμήνευσε “La Llorona” και ακολούθησαν στη συνέχεια ο Φαίδων με το “Never gonna give you up” και ο Πάρις Κατσαρός με το “Μισή καρδιά”.

Μια κίνηση, όμως, που έκανε ο Φαίδων πάνω στη σκηνή δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έβγαλε τον σκούφο του και αποκαλύφθηκε το… δίχρωμο μαλλί του.

«Υπήρχαν τονικά θέματα. Σε έχω δει καλύτερα στις πρόβες. Δεν ήμουν έτοιμη με αυτό το πράγμα που έγινε με τον σκούφο. Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, δεν μου άρεσε. Άρχισα να χάνομαι μέσα στο κομμάτι και λέω “τώρα τι έγινε; Α, έβαψε τα μαλλιά του” και σταμάτησα σε να σε ακούω. Αυτό μου συνέβη. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχεις καλή φωνή», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να πάρει μαζί της στα battles την Παναγιώτα Βεργίδου, ωστόσο, και ο Φαίδων πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς έκανε steal ο Πάνος Μουζουράκης.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com