Νέα

Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση της Δόμνας όταν μαθαίνει πως ο Μελέτης είναι αδερφός της

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με νέα επεισόδια από το νέο έτος όμως τα spoilers για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Η Νεφέλη Κουλούρη, που υποδύεται την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή μιλάει για το ρόλο της και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει όταν μάθει πως ο Μελέτης είναι αδερφός της. Η Νεφέλη Κουλούρη μεταξύ άλλων δηλώνει πανευτυχής για τη συμμετοχή της στη σειρά καθώς αυτός είναι ο δεύτερος τηλεοπτικός ρόλος στην καριέρα της.

Όταν… συστηθήκατε με τη Δόμνα τι εντύπωση σας έκανε ως χαρακτήρας;
«Τρελάθηκα. Είχε πολύ ενδιαφέρον το ότι κλήθηκα να κάνω έναν ρόλο κόντρα σε μένα. Ίσως όχι στη βάση του αλλά στις εκφάνσεις του χαρακτήρα και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους άλλους. Αυτό είναι πρόκληση για κάθε ηθοποιό. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα με μια ηρωίδα αρκετά μακριά από τη δική μου ιδιοσυγκρασία».

Η αλήθεια είναι ότι η Δόμνα λειτουργεί ανταγωνιστικά.
«Όντως και δεν χαρίζεται εύκολα, θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και να της γίνονται όλα τα χατίρια. Διεκδικεί και θέλει να παίρνει ό, τι έχει κατά νου. Δεν είναι άνθρωπος που θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα. αλλά έτσι την έχει μάθει ο πατέρας της, να έχει ό,τι ζητάει. Σε αυτό το μοτίβο λοιπόν βαδίζει και στην ενήλικη ζωή της. Δύσκολο να το δεχτεί αυτό ένας χαρακτήρας σαν τον Κωνσταντή. Ωστόσο θα “φάει τα μούτρα της”, θα συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και θα δει ο κόσμος και την πραγματική ουσία του χαρακτήρα της Δόμνας πέρα από το περίβλημα».

Δηλαδή θα δούμε πιο ευάλωτες στιγμές της;
«Η Δόμνα είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που ερωτεύεται. Η αρχική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι ότι θα θέλει να περνάει το δικό της αλλά μια σχέση θέλει κατανόηση και συμβιβασμούς και σίγουρα δεν κυλούν όλα ρόδινα. Όταν βρεθεί αντιμέτωπη με το πρόβλημα στη σχέση της θα κλειστεί στον εαυτό της προκειμένου να δει τι πραγματικά θέλει, πώς θα το διεκδικήσει και αν θα δείξει ή όχι κατανόηση.

Το πρόβλημα, ως γνωστόν, είναι η Δρόσω.
«Η Δόμνα επιστρατεύει όλα τα μέσα που διαθέτει για να κρατήσει τον Κωνσταντή κοντά της. Γι’ αυτό και ήρθε ερωτικά κοντά του. Είναι ερωτευμένη αλλά έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι αν του δοθεί ολοκληρωτικά θα τον “δέσει” και ότι ο έρωτας ήταν αυτό που έλειπε στη σχέση της για να νιώσει κι αυτός το ίδιο με εκείνη. Η Δόμνα αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο χωρίς να γνωρίζει τι ουσιαστικά συμβαίνει από κάποιες μικρές κινήσεις και συμπεριφορές του Κωνσταντή».

Είναι πράγματι ερωτευμένη μαζί του;
«Πολύ, δεν υπάρχει σε αυτό πίσω κείμενο, θέλει να του αφιερώσει τη ζωή της».

Πώς θα διαχειριστεί ο Κωνσταντής το πάθος που του ξυπνά η Δράσω;
«Όπως παρακολουθήσαμε ανέβαλε το γάμο. Η Δόμνα όμως δεν θα παραδώσει τα όπλα της. Θα διεκδικεί συνεχώς την αγάπη του και μέσα από τον τρόπο που θα το κάνει θα δούμε για πρώτη φορά και τον αληθινό της χαρακτήρα και το πώς θα αντιδράσει. Δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά σε σχέση με τον Κωνσταντή ούτε θα του κάνει κακό. Θα προσπαθήσει με όσα μέσα διαθέτει ως γυναίκα, να τον πείσει ότι πρέπει να μείνει μαζί της».

Γνωρίζει ότι η γυναίκα που είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής είναι η Δρόσω;
«Όχι, τουλάχιστον άμεσα. Ξέρει από τον ίδιο ότι υπάρχει μια άλλη γυναίκα συναισθηματικά στη ζωή του αλλά δεν θα της πει ποια είναι. Φαντάζομαι ότι σεναριακά στο τέλος τίποτα δεν μένει κρυφό».

konstantidomna

Η Δόμνα γνωρίζεται με τη Δρόσω.
«Τυπικά ναι και η γνωριμία τους δεν ήταν μια άνετη συνάντηση στο άκουσμα ότι είναι μια Σταμίρη. Ό, τι γνωρίζει γι’ αυτή την οικογένεια είναι από τους Σεβαστούς και δεν έχει ακούσει τα καλύτερα. Γι’ αυτό και η Δόμνα δεν τα πάει καλά με την Ασημίνα. Δεν έχει κάτι μαζί της αλλά έχει διαλέξει στρατόπεδο και είναι αυτό που θεωρεί προς το συμφέρον της για τη θέση που θα πάρει στο νέο της σπιτικό».

Θα έχει κάποιο σύμμαχο;
«Μόνη της θα παλέψει για τον Κωνσταντή και με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι του».

Η σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πώς θα είναι;
«Σε γενικές γραμμές δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη Μυρσίνη και τον Δούκα αλλά όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες στρέφεται στον πατέρα της. Αυτός είναι ο σύμμαχός της. Είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος».

Με την Πηνελόπη είχαν αρχίσει να συζητούν τα θέματα που τις απασχολούν.
«Η Πηνελόπη απομακρύνθηκε και η Δόμνα προτιμά να κρατήσει τις σταθερές με την οικογένεια των Σεβαστών. Δεν θέλει να ρισκάρει, αν και πιστεύω πως η Δόμνα δεν είναι χειριστική όσο η Μυρσίνη».

Το γεγονός ότι ο Μελέτης είναι ετεροθαλής αδελφός της πότε θα το μάθει;
«Άγνωστο και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ερμηνευτικά για εμένα από τη στιγμή που θα συμβεί. Γιατί δεν είναι μόνο ότι η Δόμνα θα μάθει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της, είναι και ότι θα αποκαλυφθεί το πώς συνέβησαν τα πράγματα. Εκείνη έχει αγιοποιήσει τον πατέρα της και όταν γίνει αυτό θα γκρεμιστεί στα μάτια της. Σε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει γυρισμός. Αυτό το λέω υποθετικά μιλώντας καθώς θεωρώ ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και δεν θα μείνει τίποτα κρυφό».

Με τον Μελέτη θα έρθουν πιο κοντά; θα τον αποδεχτεί ως αδελφό;
«Δεν το γνωρίζω. Έχουμε δει όμως ότι ο Μελέτης νοιάζεται για τη Δόμνα χωρίς να γνωρίζει τίποτα περισσότερο. Γιατί στο πέρασμα των έξι ετών η κοπέλα ήξερε και τον Μελέτη και τον Κωνσταντή καθώς έκαναν δουλειές με τον πατέρα της. Στα όσα συμβαίνουν τώρα δεν σημαίνει ότι ο Μελέτης θα πάρει απαραίτητα το μέρος του Κωνσταντή καθώς συμπαθεί τη Δόμνα», είπε στο TV 24.

prototema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com