Νέα

Η αποκάλυψη της Βανδή στο J2US: Όταν η Γαρμπή με βούτηξε από το μαλλί

Στο ρυθμό της Καίτης Γαρμπή και των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών της έζησε ο προημιτελικός του «Just The 2 Of Us», το βράδυ του Σαββάτου!
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έβαλε «φωτιά» στο πλατό, λίγες ημέρες πριν το παγκόσμιο live streaming που θα κάνει με τον Διονύση Σχοινά, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου.

Με μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30ετούς καριέρας της, όπως τα «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Ευαισθησίες» και «Θα Μελαγχολήσω», τα νέα της κομμάτια με τον Φοίβο όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω» και τις δυνατές της ερμηνείες, η Καίτη Γαρμπή ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Μάλιστα, επεφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη, τραγουδώντας την επιτυχία «Επιτέλους» σε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και «Το Κάτι» μαζί με τον παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη!

Το αστείο περιστατικό με τον Σχοινά και η αντίδραση της Γαρμπή
Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της καριέρας της η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993: «Θα πω μια ιστορία ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα. Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγανε που είναι. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά».

protothema.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com