Νέα

Δ. Σχοινάς: “Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί” – Το τραύμα από τη ληστεία στο σπίτι

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή στη Νέα Ερυθραία, με τους ίδιους αλλά και το παιδί τους να βρίσκονται εντός της κατοικίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για το σοκ που υπέστη αλλά και για τα “σημάδια” που ακόμη δεν λένε να φύγουν.

“Μόνο η ψυχολογία μου άλλαξε μετά το συμβάν. Ίδιες κινήσεις γίνονται, ίδια καθημερινότητα παίζει, αλλά ακόμα δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει. Αν και πάλι καλά που έχουμε κάνει δουλίτσα, βιοσυντονισμό” είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο εφιάλτης της ληστείας και ο φόβος για το παιδί

Η είδηση είχε γίνει γνωστή στις 25 Ιανουαρίου του 2020, με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, να ζουν τον φόβο και τον τρόμο στα χέρια κουκουλοφόρων.

Εκείνο το βράδυ, η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεφε στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία από το κέντρο όπου εμφανίζεται και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό της μπροστά απο το σπίτι, τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι.

Εκεί βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή, τους έδεσαν και τους ζητούσαν επίμονα να τους πουν που είναι τα χρήματα. Τελικά το ζευγάρι των καλλιτεχνών ενέδωσε και αποκάλυψε στους εισβολείς αυτό που ήθελαν να μάθουν. Το σοκ του ζευγαριού ήταν ακόμη μεγαλύτερο καθώς στο σπίτι βρισκόταν και το παιδί τους.

https://www.youtube.com/watch?v=qqWoZbs_zEM&feature=emb_logo

Οι δράστες αφού απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, στη συνέχεια διέφυγαν χωρίς να βιαιοπραγήσουν σε βάρος της οικογένειας η οποία προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί το τραυματικό αυτό γεγονός.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com