Νέα

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια εγκατέλειψε το τραγούδι και έγινε δασκάλα;

Μία μεγάλη στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η Αντονέλλα και έτσι εδώ και λίγο καιρό εργάζεται σε ένα κέντρο μελέτης βοηθώντας μικρά παιδάκια να διαβάσουν τα μαθήματά τους.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Kings, μίλησε στο “Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη για το νέο επαγγελματικό βήμα.

“Έχω σπουδάσει συμβουλευτική ψυχοθεραπεία εγώ και έχω κάνει και παιδαγωγικά στο κομμάτι αυτό. Κάνω μαθήματα σε παιδάκια πολύ μικρά. Μετά το σχολείο, παίρνουμε την ύλη ή την εργασία για το σπίτι και διαβάζουμε μαζί. Τώρα γίνεται διαδικτυακά.

Κανονικά είναι ένα αναγνωστήριο μελέτης, το οποίο έχει η κουμπάρα μου και εκεί γίνεται όλη αυτή η διάδραση. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Επειδή είναι πρώτη και δευτέρα δεν είναι τόσο ενημερωμένα ότι είμαι και τραγουδίστρια. Εκείνη την ώρα μπαίνω εντελώς στο ρόλο της δασκάλας, οπότε όταν μου το λένε με πετάνε έξω”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντονέλλα.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το συγκρότημα δηλώνοντας: “Είχε κλείσει αυτός ο κύκλος και αισθανόμουν πια ότι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάτι δικό μου. Μετάνιωσα που δεν μιλούσα παραπάνω και δεν τοποθετούσα τη γνώμη μου σε κάποια πράγματα. Έκανα κάποια πράγματα που δεν ήθελα”.

Δες το βίντεο:

https://player.glomex.com/integration/1.400.0/iframe-player.html?origin=iframe&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2F&integrationId=40599x1hkcenoro7&playlistId=v-c77zmxk6emfd-se&playlistIndex=0

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com