Νέα

Χωρισμός “βόμβα” στην ελληνική showbiz

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου κρατούσαν πάντα χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους και δεν άφησαν ούτε τώρα, στον χωρισμό τους, να διαρρεύσει τίποτα από τον Ιούλιο που δεν είναι πια μαζί.

Ήταν αρχές του 2010 όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο ηθοποιός έχει έρθει κοντά με την τάχιστα ανερχόμενη και γοητευτική συνάδελφο του. Εκείνος είχε ανεβάσει στο θέατρο Ριάλτο το έργο του Ντάριο Φο, «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» με τον τριπλό ρόλο του παραγωγού, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού ενώ στον θίασο συμμετείχε και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Η παράσταση παίχτηκε για τρία χρόνια και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απέκτησε τη νέα του μούσα, διατηρώντας πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση που μόλις γεννιόταν, η οποία έμελλε να θεριέψει στο πέρασμα του χρόνου λαο όλοι να μιλούν για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι.

Τι άλλαξε όμως και οι δυο τους δεν είναι πια μαζί; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Real life, ο φιλικός τους κύκλος υποστηρίζει ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν, πως εκείνη και εκείνος δεν είναι πια ζευγάρι από το Ιούλιο και πως, παρόλο που τραβούν πια διαφορετικούς δρόμους, διατηρούν καλή επαφή και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον.

Έζησαν πολλά μαζί, βίωσαν ένα μεγάλο έρωτα και τώρα που αυτός τελείωσε, προχωρούν μπροστά. Επαγγελματικά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος περιμένει να… στρώσει πάλι το «Δείπνο ηλιθίων» του και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου θα συμπράξει στη «Μέθοδο Γκρόνχολμ», που θα δούμε στο θέατρο Άνεσις, αντικαθιστώντας την Βίκυ Παπαδοπούλου.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com