Νέα

Γιάννης Κουφόπουλος: Ο Έλληνας που ενθουσίασε στο ρωσικό «The Voice»

Ένας Έλληνας εντυπωσιάζει στο ρωσικό “The Voice”. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουφόπουλο με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, όπου διαγωνίστηκε στο talent show και κατάφερε να κερδίσει κριτές και κοινό. Συμμετείχε, μάλιστα, με ελληνικό τραγούδι. Διαγωνίστηκε με το «Μισιρλού» δηλώνοντας, μάλιστα, πως είχε βάλει όρο πως θα τραγουδήσει μόνο ελληνικούς στίχους.

«Εδώ και τέσσερα χρόνια έχω μετοχές σε δισκογραφικές δουλειές κάποιων συγκροτημάτων της Ρωσίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχω κάνει κάποια προσωπική μου δισκογραφική δουλειά. Ελπίζω μέσα στο 2021, αν τα πράγματα πάνε καλά», δηλώνει.

«Πριν καιρό, συμμετείχα σε ένα πολύ μεγάλο φεστιβάλ της jazz, το οποίο συγκεντρώνει μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο και με είδαν κάποιοι μάνατζερ του “Voice”. Μου πρότειναν ένα χρόνο πριν να συμμετάσχω, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί το πρόγραμμά μου ήταν αρκετά φορτωμένο. Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου στην εκκλησία στην Ελλάδα. Συνεπώς, είχα άλλες προτεραιότητες», συμπλήρωσε για να αναφερθεί στο πώς αποφάσισε να συμμετάσχει φέτος.

«Φέτος, λόγω της καραντίνας και ότι είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο και μετά από προτροπή του γιου μου, έστειλα την αίτηση. Αν δεν κάνω λάθος, έκαναν αίτηση 6.000 άτομα. Διάλεξαν 1.000 άτομα. Μετά πέρασαν μία δεύτερη οντισιόν και από αυτούς διάλεξαν τους 100» ανέφερε ο Γιάννης Κουφόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=6g84LwvJTRo&feature=emb_logo

enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com