Νέα

Αποχώρησε ο Λαρισαίος τυροκόμος – μοντέλο από το GNTM 3

Οκτώ παίκτες έμειναν στο «GNTM 3» ύστερα και από το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (10/11), με τον διαγωνισμό μοντέλων να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Μπορεί να φαινόταν εύκολη, αλλά δεν αποδείχθηκε έτσι η φωτογράφιση για τη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (10/11) στο STAR, και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος έφυγε από τον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, με φόντο τη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης, τα επίδοξα μοντέλα πόζαραν για καμπάνια εταιρείας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους στον φακό του Αποστόλη Κουκουσά.

Πώς διαμορφώθηκε το top 8 του διαγωνισμού

Ο Παναγιώτης λύγισε στο πλατό, μπροστά στους τέσσερις κριτές, και η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και τον αγκάλιασε για να ηρεμήσει και του είπαν ότι η λήψη του ήταν αρκετά «ποζέ».

Στο τέλος της διαδικασίας, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η Λία, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο είχαν την καλύτερη απόδοση, αλλά -όπως είπε- την «πιο μοντέρνα» φωτογραφία χάρισε η κοπέλα.

Έπειτα, σε απόδοση ακολούθησαν ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας, ο Σήφης, ο Δημοσθένης και ο Έντουαρντ.

Ως εκ τούτου, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης, η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα, με τον τυροκόμο από τη Λάρισα να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Πηγή: sputniknews.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com