Νέα

Άγριες Μέλισσες: Αλκοολική η Ασημίνα – Ο ρόλος του Μπάμπη

Συνταρακτικές προβλέπονται οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς, Άγριες Μέλισσες. Στα επόμενα επεισόδια, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν όλους τους πρωταγωνιστές συγκεντρωμένους στο Διαφάνι, με τις ανατροπές στις σχέσεις τους να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο επίκεντρο θα βρεθούν η Ασημίνα, ο Μπάμπης και η Δρόσω.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, στον ANT1.

έλλη τρίγγου και δανάκη μιχαλάκη

Άγριες Μέλισσες: Αλκοολική η Ασημίνα – Ο Μπάμπης στο επίκεντρο

Η άφιξη του Μπάμπη (Γιάννης Βασιλώττος) στο σπίτι των Σεβαστών, “αναστατώνει” την Ασημίνα, η οποία έχει μείνει μόνη της στο Διαφάνι, αντιμέτωπη με όλα τα προβλήματα που της επιφυλάσσει η μοίρα.

άγριες μέλισσες αλκοολική ασημίνα - Πως συμμετέχει ο Μπάμπης

Οι δυο τους αναπτύσσουν μια έντονη ερωτική σχέση, η οποία θα γίνει ορατή στα επόμενα επεισόδια. Η Ασημίνα, θέλοντας να βοηθήσει τον Μπάμπη να ξεφύγει από το πατρικό του, του παραχωρεί ένα δωμάτιο στο πατρικό των Σεβαστών, γεγονός που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά.

Στα επεισόδια που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, η Ασημίνα και ο Μπάμπης έρχονται όλο και πιο κοντά, κάτι που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην πρωταγωνίστρια. Μάλιστα, η Ασημίνα, μη μπορώντας πια να χειριστεί όλες τις άσχημες εξελίξεις που τη διαδέχονται, ξεσπάει συντροφιά με το ποτό.

άγριες μέλισσες αλκοολική ασημίνα - Πως συμμετέχει ο Μπάμπης

Η “πτώση” της ξεκινάει όταν δοκιμάζει Αψέντι, ποτό χαρακτηριστικό της εποχής, με έντονη εθιστική και ψυχοδραστική επιρροή. Το ποτό αυτό είναι τόσο επικίνδυνο για την υγεία, που είχε απαγορευτεί σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη, καθώς έχει κατηγορηθεί για αυτές τις υποτιθέμενες βλαβερές επιδράσεις.

Η Ασημίνα νιώθει να χάνει την αντοχή της και να βυθίζεται σε αυτή την κακή απόλαυση, χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο πολύ επηρεάζει την ίδια και τους γύρω της. Άλλωστε, σαν χαρακτήρας είχε δείξει έναν δυναμισμό, που κάποια στιγμή θα λύγιζε λόγω των συνθηκών.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πατάει στον αλκοολισμό της Ασημίνας

Η Δρόσω, φτάνοντας στο Διαφάνι, θα συναντηθεί με το ίδιο της το παιδί, τον Γιώργη Σεργιο Σεβαστό, καρπό του παράνομου έρωτά της με το Νικηφόρο (Αναστάσης Ροιλός). Το παιδί της θα τη φωνάζει θεία Δρόσω, αφού για μάνα του ξέρει την αδερφή της την Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου).

Η ψυχή της θα κοπεί στα δύο και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διεκδικήσει το παιδί από την αδερφή της, γεγονός που θα επηρεάσει ακόμη περισσότερο την Ασημίνα και την ροπή προς τον αλκοολισμό.

άγριες μέλισσες αλκοολική ασημίνα - Πως συμμετέχει ο Μπάμπης

Μάλιστα, η Ασημίνα, ούσα πια σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου, παραμελεί σταδιακά τον μικρό Σέργιο, όσο κι αν τον αγαπάει. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε τη Δρόσω να εκμεταλλεύεται την κατάσταση της αδερφής της, για να πάρει την φροντίδα – επιμέλεια του παιδιού.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τρομερές ανατροπές στις σχέσεις των πρωταγωνιστών της σειράς. Στις Άγριες Μέλισσες, η αλκοολική πλέον Ασημίνα, ο Μπάμπης και η Δρόσω θα μπλεχτούν σε νέες περιπέτειες. Μείνετε συντονισμένοι στο Youfly.com για περισσότερες εξελίξεις.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com