Νέα

Η Δρόσω πουλάει το κορμί της για να επιβιώσει – Νέος άντρας στη ζωή της Ασημίνας

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Όλα όσα θεωρούν δεδομένα οι ήρωες γκρεμίζονται μέρα με την ημέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του My Tv, η Δρόσω φτάνει στο σημείο να πουλήσει το κορμί της προκειμένου να επιβιώσει… Η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει την Ελένη χώρισε για πάντα τη ζωή των αδερφών Σταμίρη.

Εκείνη, όμως, που αποφάσισε να αλλάξει εντελώς και να αφήσει στο παρελθόν όσα την πληγώνουν είναι η Δρόσω. Πηγαίνοντας, όμως, στην Αθήνα σύντομα θα βρεθεί σε επικίνδυνα μονοπάτια που ποτέ δεν πίστευε. Όλα θα αρχίσουν όταν συνειδητοποιήσει πως οι υποσχέσεις του Τάκη πως θα τη βοηθήσει να βγάλει τον πρώτο της δίσκο είναι ψεύτικες. Οι δυο τους έχουν έναν άγριο καβγά, που πρόκειται να καταλήξει στην αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Δρόσως. Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα – Η επίθεση της Ελένη στο Βόσκαρη – Ο Φίλιππος πολιορκεί τη Δρόσω!

Η Δρόσω θα μάθει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό προκειμένου να την κρατήσει κοντά του. Η κοπέλα είναι καταρρακωμένη, απογοητευμένη και ακόμη μια φορά απελπισμένη, καθώς βρίσκεται σε ένα ξένο και επικίνδυνο τόπο μόνη της. Η Δρόσω, τότε, θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις… Προκειμένου να επιβιώσει είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής και αναγκάζεται να πουλήσει το κορμί της. Όταν συνειδητοποιεί τι έκανε, σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει.

Νέος άντρας στη ζωή της Ασημίνας

Την ίδια στιγμή, καταφτάνει στο Διαφάνι ο Μπάμπης (τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Βασιλώττος), ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου.

Η παρουσία του νεαρού φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πατέρα του όσο και στην Ουρανία, που δεν αρκεί να ανακαλύψει τι εστί Μπάμπης. Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της, καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Στη διαδρομή, όμως, συναντάει τον Μπάμπη, ο οποίος δείχνει γοητευμένος από εκείνη και αποφασίζει να την πολιορκήσει.

Ο χαρισματικός ηθοποιός, Γιάννης Βασιλώττος, στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί έναν τεντιμπόη -βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του ’60- που βρίσκει καταφύγιο στο Διαφάνι. Ο γνωστός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει για πολύ!

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com