Νέα

Λένα Ζευγαρά: Το βραβείο για το «Αμάρτησε μαζί μου» και ο Νίκος Μουτσινάς

ΗΛένα Ζευγαρά με το «Έλα Έλα (Αμάρτησε μαζί μου)» πήρε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στη 17η χρονιά των VMA, με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνουν τον νικητή. Η Λένα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της που την έφεραν σε αυτή τη θέση και προέτρεψε το κοινό να κυνηγά τα όνειρά του με επιμονή και σκληρή δουλειά.

Η Λένα Ζευγαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα και αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την δισκογραφική εταιρία Spicy με τίτλο «Θάλασσα ή Αγάπη», ενώ στην πρώτης της δουλειά είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά. Το 2018 επέστρεψε δυναμικά σε δισκογραφικό επίπεδο με τα «Όνειρα» σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους του Βασίλη Καρρά, από τη δισκογραφική εταιρεία M.T.

Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφόρησε ένα medley με το video clip «Σήμερα Και Αύριο και το «Έλα Έλα» το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία. Το φθινόπωρο έρχεται υπογραφή συμβόλαιου με την Panik Platinum. Το χειμώνα του 2019-2020 εμφανίστηκε στο Tokyo Theater. Τον Μάιο του 2020 κυκλοφόρησε από την Panik και την Μ.Τ ένα medley σε live έκδοση και με τίτλους «Ήμαρτον» και «Δεν Έχεις Το Θεό Σου» μαζί με το video clip. Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του ήταν εκείνος που την έκανε πιο αναγνωρίσιμη στο ελληνικό κοινό.

Λένα Ζευγαρά: «Ήμουνα μαζεμένο κοριτσάκι και η απουσιολόγος της τάξης»

Για την εποχή που σπούδαζε ενώ παράλληλα εργαζόταν ως τραγουδίστρια, η Λένα Ζευγαρά αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι κάποιες στιγμές κοιμόταν ακόμη και στο θρανίο της.  Η τραγουδίστρια ανέφερε πως την ανακάλυψαν όταν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη αφού ξεκίνησε να κάνει κάποια μαθήματα φωνητικής και την άκουσε ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και της έκανε αμέσως πρόταση να δουλέψει σε αυτό.«Το Ζευγαρά είναι το επώνυμό μου. Δεν είναι καλλιτεχνικό. Δεν θα το άλλαζα εξάλλου, είναι του μπαμπάκα μου. Δεν ήμουνα ποτέ μαγκάκι στο σχολείο. Ήμουνα μαζεμένο κοριτσάκι και η απουσιολόγος της τάξης». Έχει δηλώσει ότι θα σκεφτόταν θετικά μια συμμετοχή στη Eurovision.

Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά – «Στα πατώματα»

Το βιντεοκλίπ για το κομμάτι «Στα Πατώματα», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Konstantinidi εντυπωσίασε. Σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Jenny Tsiko και Μιχάλη Τουρατζίδη, το «Στα Πατώματα» κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από περίπου τέσσερις μήνες ως μέρος ενός ερωτικού medley της Λένας Ζευγαρά και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, έγινε viral στα social media και top trend στο YouTube, μετρώντας πάνω από 4 εκατομμύρια views και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

ethnos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com