Νέα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης στο Παρίσι με την πανέμορφη Ζορζέτ

Έξι χρόνια μετά πολλά θα έχουν αλλάξει στις Άγριες Μέλισσες. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, οι σεναριογράφοι της σειράς, ετοιμάζοντας τα νέα σενάρια τους, επιθυμούν να ανατρέψουν τα πάντα. Μέσα στις πολλές αλλαγές που έρχονται, λοιπόν, είναι και όλα όσα θα συμβούν στη ζωή του Μελέτη.

Ενώ η αγάπη της Πηνελόπης και του Μελέτη δεν έχει ξεθωριάσει στο πέρασμα αυτών των 6 ετών, έρχεται ο Κωνσταντής και βάζει τέλος σε αυτόν τον απαγορευμένο έρωτα. Όταν ανακαλύπτει ότι η σχέση τους συνεχίζεται δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη να το τερματίσει. Έτσι, ο Μελέτης φεύγει για το Παρίσι, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Ανέτ.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε στο zappIT για τις επόμενες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στο Παρίσι ο Μελέτης προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Ο ίδιος κάνει ένα βήμα για να γνωρίσει την Ανέτ λίγο περισσότερο, καθώς δεν ήταν εντελώς άγνωστη για εκείνον μέχρι τη στιγμή που έμαθε ότι είναι μητέρα του.

Ενώ θα παρακολουθούμε την προσπάθεια των δύο, από το Παρίσι, να έρθουν πιο κοντά, θα εμφανιστεί μια νεαρή φίλη της Ανέτ, η πανέμορφη Ζορζέτ. Την Ζορζέτ θα υποδυθεί η κούκλα Χρύσα Μιχαλοπούλου…

 

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε υποδυθεί την Άννα στο σίριαλ Η επιστροφή. Πλέον, θα αναλάβει έναν ιδιαίτερο ρόλο στις Άγριες Μέλισσες. Η Ζορζέτ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα προσπαθήσει, αρχικά, να ελαφρύνει λίγο το κλίμα ανάμεσα στη μάνα και τον γιο, να βελτιώσει την ψυχολογία του Μελέτη.

Μελέτης και Ζορζέτ έρχονται κοντά, τόσο που πλέον τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα είναι δυσδιάκριτα…

Τίποτα, ωστόσο, δεν θα είναι δυσδιάκριτο για την πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, οι οποίοι σταδιακά θα μας ξετυλίξουν όλο το κουβάρι της ιστορίας.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com