Νέα

H τηλεθέαση του The Voice είναι όνειρο απατηλό για πολλούς

Σαρωτικό σε τηλεθέαση ήταν το The Voice και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ όχι απλά σκαρφάλωσε με άνεση στην κορυφή, αλλά πέτυχε και νούμερα που δεν συναντάμε πουθενά αλλού τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το The Voice σημείωσε τηλεθέαση 29,1% στο δυναμικό κοινό και 34,2% στο σύνολο. Το show κατάφερε σε τέταρτο στο γενικό να αγγίξει ακόμα και το 45,8%, ένα νούμερο… όνειρό απατηλό για τη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων προγραμμάτων.

Το μόνο πρόγραμμα με διψήφια ποσοστά απέναντι από το The Voice ήταν ο αγώνας της Ελλάδας απέναντι στη Μολδαβία, στο Open, που συγκέντρωσε το 15% του δυναμικού κοινού και το 15,8% των τηλεθεατών στο σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

zappit.gr

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com