Νέα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι καλεσμένοι του γάμου τους (pics)

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους έζησαν σήμερα στις Σπέτσες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Ζωγεριά. Οι νεόνυμφοι τήρησαν τις παραδόσεις αλλά και τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Το ίδιο και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. (Δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την ώρα του μυστηρίου)

Το ζευγάρι θέλοντας να τηρήσει όλους τους κανόνες που έχει επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για τον κορονοϊό, επέλεξε αυτή τη μέρα να έχει στο πλευρό του μόνο λίγους πολύ καλούς φίλους και τους πιο κοντινούς του συγγενείς. Μάλιστα όλοι έφτασαν στον τόπο του μυστηρίου φορώντας μάσκες προστασίας. (Δες εδώ πως έφτασε η νύφη στο εκκλησάκι όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο)

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά, η μάνατζερ της ερμηνεύτριας Κατερίνα Παπαδοπούλου καθώς και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Πάνος Μουζουράκης

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Πάνος Μουζουράκης

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά

Όλγα Κεφαλλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Τζίνα Βαρελά

Κατερίνα Παπαδοπούλου – Manager Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τους γονείς της; και τις; Κατερίνα Παπαδοπούλου και Μαργαριτά Μάτσα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων. Μετά το γάμο, στήθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ένα μικρό γλέντι παρουσία συγγενών και λίγων φίλων του ζευγαριού. Ο πρώτος τους χορός ήταν ένα παραδοσιακό τραγούδι. 

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, λίγη ώρα μετά, έκανε την πρώτη της ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της κι έγραψε “Ευχαριστώ” 

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com