Νέα

Ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε ΣΚΑΪ – «Βρέθηκα στην τηλεόραση τελείως συμπτωματικά»

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο «Καλό μεσημεράκι». Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στη στέγη του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια.

Μέσα σε όλα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν μέσα σου και πέρνουν έναν δρόμο άλλον. Διαφοροποιείσαι μέσα σου, θες και την ησυχία του θεάτρου. Το θέατρο μ’ αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε. Την πρώτη δεκαετία της ζωής μου δεν έκανα καθόλου τηλεόραση, δεν μου άρεσε καθόλου. Βρέθηκα σε αυτήν τελείως συμπτωματικά.

«Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προήλθαν τυχαία. Ήμουν σε ένα γιατρό, είχε ανέβει η πίεση μου και του έλεγα πως δεν μπορώ να μπω στο θέατρο. Μου λέει γιατί δεν πας στην τηλεόραση που, άμα στη δίνει, θα ανοίγεις την πόρτα και θα βγαίνεις έξω.

Βγήκα λοιπόν έξω με αυτή την πληροφορία. Πήγα σπίτι μου και ξαφνικά, επειδή τον πατέρα μου τον έλεγαν Μήτσο και είδα τους Δέκα Μικρούς Νέγρους, συνδύασα αυτά και λέω Δέκα Μικροί Μήτσοι. θα αρχίσω να τους φτιάχνω. Μου αρέσει ο τρόπος που φτιάχνεις έναν ρόλο, κρυίως ως προς τη φωνή. Στη μάνα, ας πούμε είχα άγχος γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζα γυναικείο ρόλο. Δεν είχα περιθώριο να φαίνεται πως το κοροϊδεύω, έπρεπε να είναι μια αληθινή μάνα. Έτσι, έκανα ένα… δάνειο από τη Σαπφώ Νοταρά» παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, ο Λάκης Λαζόπουλος.

https://streamable.com/28xou5

O Λάκης Λαζόπουλος σε μια σπάνια, πια, συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι»…

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com