Νέα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύεται: Γνωστής σχεδιάστριας το νυφικό

Πολύ ερωτευμένη είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου της που θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στη Βάρκιζα. Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημήτριου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο δικηγόρος δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους, στις αρχές του μήνα, στο φύλλο της εφημερίδας «Εστία».

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, πρόσφατα, έκανε πρόβα νυφικού. Σύμφωνα με το Secret η δημιουργός του νυφικού είναι η Σήλια Κριθαριώτη η οποία ετοιμάζει για τη μέλλουσα νύφη μία custom made δημιουργία της.

Η πρώτη γνωριμία

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο… στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso… κεραυνοβολήθηκαν αμέσως και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας.

Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε! Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή.

106277313_271344264142823_4212081848035195093_n
Σπύρος Δημητρίου
protothema.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com