Νέα

Ο Λαρισαίος «σούπερμαν» πήγε στο Deal και έχασε την …σούπερ προσφορά μέσα από τα χέρια του (βίντεο)

Η Λάρισα συνεχίζει να παίζει …Deal χωρίς αύριο. Ένα ακόμη Λαρισαίος βρέθηκε στην καρέκλα του τηλεπαιχνιδιού δίπλα στο Χρήστο Φερεντίνο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το καλύτερο δυνατό για εκείνον Deal. Ωστόσο δεν έφυγε από το τηλεπαιχνίδι με άδεια χέρια καθώς κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.000 ευρώ.

Είχε όμως την ευκαιρία να αποχωρήσει με τις 20.000. Ο Στέφανος πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στην άρση βαρών και νυν υπάλληλος της εστίασης καθώς εργάζεται τόσο σε καφέ της πόλης όσο και σε κλαμπ, προτίμησε να μην ρισκάρει περισσότερο και πήρε τις 4.000 ευρώ, ωστόσο αν συνέχιζε θα είχε την ευκαιρία να κερδίσει τα 20.000 ευρώ μια σούπερ προσφορά του τραπεζίτη του παιχνιδιού.

Ο «σούπερμαν» της Λάρισας όμως, καθώς έτσι τον αποκαλεί ο περίγυρός του, προτίμησε να παίξει πιο συντηρητικά και δεν βγήκε χαμένος, έστω και με τις 4 χιλιάδες ευρώ. Όσο για τα χρήματα; Είπε πως θα τα επιστρέψει στην μητέρα του που τον είχε βοηθήσει οικονομικά σε κάποιες δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος είναι παντρεμένος και έχει μια μικρή κορούλα.

Δείτε το βίντεο:

 onlarissa.gr 
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com