Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα Παρατείνουμε τις εκπτώσεις! Τελευταία ευκαιρία για αγορές!

Τελευταία ευκαιρία για αγορές έως 5 Σεπτεμβρίου στην Electronet B.K. Καζάνα! Οι εκπτώσεις παρατείνονται και για λίγες μέρες ακόμη μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα με έκπτωση έως και στη μισή τιμή!

Το δικό μας κατάστημα μπορεί και συνεχίζει τις εκπτώσεις ώστε εσείς να συνεχίζετε να κερδίζετε! Όλοι, ιδιώτες και επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές και να αποκτήσουν προϊόντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής και με 36 δόσεις.

Αλλά και οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις και να φτιάξουν το δικό τους φοιτητικό πακέτο με όλα όσα θα χρειαστούν στο νέο τους ξεκίνημα ενώ η Electronet Β.Κ. Καζάνα το παραδίνει σε όλη την Ελλάδα!

Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, σκούπες, σίδερα, κουζινομηχανές, οικιακά σκεύη, μικροσυσκευές και αξεσουάρ,αλλά και τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, smartphones, tablet, gadget, όλων των επώνυμων εταιριών σας περιμένουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ακόμη, στο νέο ολοκληρωμένο τμήμα της Electronet B.K. Καζάνα θα βρείτε στρώματα της LINEA STROM, με έκπτωση έως 60%. Έτσι μπορείτε να απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο σε στρώμα ανώτερης ποιότητας

Δείτε τα όλα στο φυλλάδιο της εταιρείας που κυκλοφορεί ή επισκεφθείτε το www.kazanas.gr και με ένα κλικ ενημερωθείτε για όλα!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com