Νέα

“Μου ζητάνε θαυμάστριες να υπογράψω στο στήθος και τα οπίσθια τους! Θέλουν να κάνουν το παιδί μου”

Για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US μίλησε ο Χρήστος Ζώτος λέγοντας πως θεώρησε ότι θα ολοκληρωνόταν στα πρώτα 2-3 επεισόδια. Παράλληλα, στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε στο κουρείο του αλλά και στα πιο περίεργο μηνύματα που έχει δεχτεί στα social media.

«Το J2US με βοήθησε πάρα πολύ στο να με αναγνωρίσει ο κόσμος και να μπω στα σπίτια του, ήταν ένα πολύ βασικό βήμα για εμένα. Όσο κι αν δεν το περίμενα εξ αρχής» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Ζώτος

«Η συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεώρησα εξ αρχής πως θα είναι ένα δύσκολο κομμάτι γιατί η Κωνσταντίνα είναι εκτός από το τραγούδι. Φυσικά στο τραγούδι υπάρχει πάντα ένα ταβάνι. Ειδικά για τόσο γρήγορη μάθηση. Δηλαδή δεν μπορούσαν να γίνουν θαύματα, από αυτό που είχε η Κωνσταντίνα να δώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ live με το live γι’ αυτό κιόλας φτάσαμε μέχρι το 10ο επεισόδιο που δεν το περίμενα. Λέγαμε στην αρχή με την Κωνσταντίνα ότι θα φτάσουμε σε δύο, τρία επεισόδια και βλέπουμε. Τελικά είχαμε πορεία» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Βασικά πια δεν λαμβάνω τίποτα νορμάλ στα social media και στο κινητό μου» παραδέχθηκε ο Χρήστος Ζώτος αποκαλύπτοντας πως… ναι, έχει υπογράψει αυτόγραφο στα απόκρυφα σημεία θαυμάστριας του!

zappit.gr

 

 

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close