Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα Τελευταίες μέρες εκπτώσεων Όλα έως και ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Δείτε τα όλα στο φυλλάδιό μας!

Τελευταίες μέρες εκπτώσεων και η Electronet B.K. Καζάνα, συνεχίζει δυνατά με μεγάλες εκπτώσεις και τιμές στο κόκκινο!

Για λίγες μέρες ακόμα το μεγαλύτερο υπερκατάστημα της Θεσσαλίας διαθέτει όλα του τα προϊόντα σε προνομιακές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50% σε όλες τις επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές αποτελώντας τον Νούμερο Ένα προορισμό για αγορές. Μπορείτε να δείτε όλες τις σούπερ προσφορές στο νέο φυλλάδιο https://bit.ly/32kNq4A αλλά και με ένα ΚΛΙΚ στο www.kazanas.gr!!!

Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ελεύθερες και εντοιχιζόμενες όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, σκούπες, σίδερα, κουζινομηχανές, οικιακά σκεύη, μικροσυσκευές και αξεσουάρ, κερδίζουν καθημερινά τους καταναλωτές οι οποίοι εμπιστεύονται και επιλέγουν και σε αυτές τις εκπτώσεις το δικό τους κατάστημα. Στον τομέα της ψυχαγωγίας η Electronet B.K.Καζάνα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης με τηλεοράσεις που διαθέτουν πρωτοποριακές λειτουργίες. Αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας, όλοι οι λάτρεις του ψηφιακού κόσμου θα βρουν μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops και gadget, επώνυμων εταιριών σε εξαιρετικές τιμές.

Η Electronet Β. Κ. Καζάνα καινοτομεί για άλλη μια φορά δημιουργώντας ένα νέο τμήμα με στρώματα της LINEA STROM. Ανακαλύψτε στρώματα με έκπτωση έως 60% και 36 δόσεις και απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο σε στρώμα ανώτερης ποιότητας. Επίσης και οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για το κατάστημά τους,  επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και  συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα συσκευών. Ρωτήστε τους εξειδικευμένους πωλητές του καταστήματος οι οποίοι θα σας προτείνουν προϊόντα που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com